Home Diverse 2 motive serioase pentru a încerca produse naturiste și cosmetice naturale

2 motive serioase pentru a încerca produse naturiste și cosmetice naturale

62
0

Produsele naturiste, produsele BIO, încep să devină din ce în ce mai căutate atât la nivel mondial cât și local, în România. Oamenii încearcă o oarecare întoarcere la origini în ceea ce privește tratarea anumitor boli și ideea de îngrijire personală și veți vedea în cele ce urmează 2 motive pentru care se întâmplă acest lucru. Iată care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să încerci și tu aceste produse naturale, naturiste, BIO, etc.

2 motive pentru a încerca produse naturiste

  1. Corpurile noastre sunt foarte poluate. Majoritatea alimentelor pe care le consumăm în ziua de azi nu sunt doar lipsite de nutrienții necesari unei bune funcționări a organismului, dar sunt și foarte bogate în niște chimicale (E-uri) pe care corpul uman nu le poate asimila sau combate. Astfel, apare nevoia de a rezolva această problemă prin intermediul tratamentelor naturiste, a produselor naturale ce sunt capabile să detoxifice organismul și să-l revigoreze, aducându-i vitaminele și mineralele necesare unei bune funcționări. Este de departe singura soluție pentru a ne lupta cu un aer foarte poluat, cu lipsa de nutrienți din alimente și cu asaltul E-urilor.
  2. Cosmeticele nu mai sunt de încredere. O altă modalitate de a-ți umple corpul de chimicale în ziua de azi sunt produsele cosmetice. Deși pe multe dintre ele scrie că sunt rezultatul combinației de produse naturale, în realitate nu este chiar așa. Singurele cosmetice 100% naturale, în care poți avea încredere, sunt cele vândute prin intermediul portalurilor de genul www.sanavita.ro, a magazinelor de nișă. De ce nu mai sunt produsele cosmetice generale de încredere? Trăim niște vremuri în care banii învârt lumea iar marile companii ce produc cosmetice sunt capabile de orice pentru a-și menține supremația pe piață. Au fost prea multe scandaluri legate de produsele cosmetice ca să nu-ți trezească interesul cosmeticele naturale.

Ce produse naturiste poți folosi pentru a elimina toxinele din organism

După cum spuneam mai sus, corpurile noastre sunt foarte poluate. Sunt pline de chimicale provenite din alimentație și din exterior (aer/apă), iar la capitolul vitamine și minerale stăm de asemenea destul de prost. În acest caz, pentru a combate carența de nutrienți și pentru a elimina compușii nedoriți și nefolositori din organism, se poate folosi Complex de Antioxidanti 30 cpr. Este vorba despre un tratament naturist marca Cosmo Pharm comercializat de cei de la sanavita.ro. Acest produs conține Vitamina C, Vitamina E, Mangan, Vitamina A, Cupru, Seleniu, Ginkgo Biloba, lecitină, glicerină, calciu dibazic, pudră de morcovi, roșii, căpșuni, varza, spanac, broccoli, usturoi, ulei de soia, toate naturale, capabil să rezolve carențele de nutrienți ale organismului și să elimine substanțele toxice, nedorite și nefolositoare.

Ce produse cosmetice naturale poți folosi pentru a evita aportul de toxine în organism

Atunci când vine vorba despre produse cosmetice naturale, stocurile magazinelor online de profil stau destul de bine. Se găsește absolut orice pe site-ul celor de la sanavita.ro, de la ceară depilatoare la balsamuri tonice, de la creme anticelulitice până la șampoane. Multe dintre ele sunt pe bază de produse apicole și Aloe Vera, fapt ce întărește ideea că al nostru organism are nevoie de cosmetice de calitate pe care să le asimileze fără probleme. Mierea și Aloe Vera sunt cele mai vechi medicamente din lume, folosite timp de mii de ani în tratarea diverselor boli. Am spus de multe ori și faptul că cele mai celebre companii care aduc pe piață produse cosmetice neglijează nevoia de 100% natural cerută de organismele noastre, însă partea bună este că datorită internetului, acum avem alternativă. Putem cumpăra produse cosmetice naturale la prețuri destul de bune fără să fim nevoiți să plecăm de acasă măcar.

Rămâne la aprecierea voastră dacă doriți să investiți în produse naturiste capabile să detoxifice organismul ori în produse cosmetice 100% naturale, cert este că vremurile pe care le trăim impun aproape obligatoriu o grijă sporită față de propriul organism. Să nu uităm faptul că boala secolului 21, cancerul, a luat amploare din pricina faptului că oamenii sunt total dezinteresați de produsele alimentare pe care le cumpără și/sau de stilul de viață total nesănătos pe care-l adoptă. Putem combate efectele nocive ale toxinelor acumulate de organism prin folosirea cât mai multor produse naturale, a tratamentelor naturiste și a cosmeticelor naturale.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here