De unde naiba vine noua generație de polițiști? De la spart semințe?

Am văzut recent vreo 2 clipuri care mă fac să-mi pun o întrebare destul de ciudată: de unde naiba vin noile generații de polițiști? Că la ce comportament și limbaj au, foarte golănesc, ai zice că au făcut școala de spart semințe la scara blocului, nu școala de agenți de poliție.

Nu frate, că nu mai e de trăit în țara asta. Doamne ferește să ai nevoie de poliție, că uite și tu cu cine o să ai de-a face. Cu niște tineri care cu greu își găsesc cuvintele, care au atitudine total nepotrivită pentru un polițist, care se răstesc la cetățenii e le plătesc salariile, care le îngrădesc drepturile și așa mai departe.

Eu unul întotdeauna am avut un respect uriaș față de oamenii în uniformă, însă tot mai multe sunt clipurile online care transformă acest respect în dispreț total. Când eram în liceu chiar am vrut să mă fac polițist, deci nu vorbesc doar așa ca să mă aflu în treabă.

Per total, această nouă generație de polițiști reprezintă perfect involuția societății super cocalarizată, plină de analfabeți și de oameni care nu sunt în stare să își exprime ideile coerent din pricina lipsei de carte. Nu ai cum să ai o societate plină de tineri inteligenți iar polițiștii să fie fix invers. E clar că dacă toată societatea e o pleavă și o grupare semi analfabetă, la fel vor fi și oamenii legii. E păcat.

Vă las mai jos cele două clipuri să vă dați și voi cu părerea, să spuneți voi dacă e ca mine sau nu…

Oleg Brega

Malin Bot

Leave a Reply