STACS – Așa arată conținutul YouTube de calitate

Am spus de multe ori faptul că 99% din conținutul românesc de tip car vlog sau bike vlog este de-o calitate execrabilă.  Mulți indivizi (foarte mulți dintre ei tineri fără personalitate) au impresia că dacă au bani de-o cameră video foarte bună , gata, vor cunoaște succesul în materie de car vlog.

Ei bine, din punct de vedere al cifrelor, așa se pare, că au succes. Problema e că unor tineri fără personalitate poți să le oferi orice, că tot se vor uita. Din punctul meu de vedere, car vlog de calitate este emisiunea STACS de exemplu, o emisiune românească de pe YouTube, despre mașini, în care se prezintă autoturisme faine, se acordă interviuri interesante, etc.

Din punctul meu de vedere car vlog înseamnă mult mai mult decât cameră pe cap + ieșit prin București la înjurat de participanți la trafic neatenți. YouTube are două feluri de conținut: cel de tip Capatos și cel de tip Jimmy Fallon. Este alegerea fiecăruia la ce se uită.

Aveți mai jos un clip al celor de la STACS. Nu am să vă spun despre ce este vorba, o să vă spun doar că este cu și despre mașini. Am să vă spun doar că așa ar trebui să arate conținutul urcat pe YouTube al tuturor ce doresc să facă car vlog. Adică la final, după ce se termină clipul, să rămâi cu ceva din clip, că dacă te uiți 15-20 de minute la un car vlog tipic românesc în care un individ iese cu camera prin trafic și înjură de 3 ori pe minut, nu văd cu ce ai putea să rămâi pozitiv la final.

Leave a Reply