Home Gandurile mele Nu vă plac țiganii dar le ascultați muzica

Nu vă plac țiganii dar le ascultați muzica

46
0

Peste tot pe unde te uiți pe internet și apar țigani, apar și comentarii împotriva lor atunci când sunt filmate ilegalități sau nesimțiri. Evident, când vine vorba despre muzică, 90% dintre români venerează această minoritate pentru că manelele nu sunt altceva decât o muzică țigănească. Da, nu vă plac țiganii dar le ascultați muzica, le dați bani pe la cumetrii fără să declare nimic apoi vă mirați că vă calcă pe cap prin trafic de față cu poliția, ori în alt context.

Dacă ar fi după mine, m-aș duce într-o țară în care țiganii nu-și pot face veacul. Să nu mai aud de ei și de furturile lor, de opulența lor sfidătoare făcută din cerșit dau alte ilegalități și așa mai departe. M-aș muta probabil într-o țară precum Japonia, unde nu o să vezi vreodată picior de țigan. Europa nu mai e sigură, nici SUA sau Canada. Bine, și Canada m-ar tenta oarecum că e o țară destul de mare ca întindere, sunt șanse mici să dai peste țigani la fiecare pas cum o faci în România.

Că am impresia că încet dar sigur noi devenim minoritate în România. Poate chiar numele țării se va schimba în viitor din România în RRomânia. La câți copii fac ăștia apoi cer ajutoare sociale și alocații de la stat, lor le convine. Păi ia nu mai ascultați voi mizeria lor de muzică, nu-i mai promovați pe la TV și să vedeți cum le piere lor croncănitul. Sunt profund dezamăgit de modul în care merg treburile în țara asta în ceea ce privește integrarea serioasă a țiganilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here