Home Diverse 3 investiții care vor crește garantat vânzarea în magazinul tău

3 investiții care vor crește garantat vânzarea în magazinul tău

59
0

Orice proprietar de magazin își dorește să crească vânzarea. Ei bine, acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei moderne și veți vedea în cele ce urmează 3 investiții care se pot ocupa de această problemă. Știu, mulți patroni doresc să crească vânzarea dar fără investiții, tipic românesc, însă acest lucru este o utopie, nicăieri în lume nu este posibil așa ceva.

3 investiții care vor crește garantat vânzarea în magazinul tău

  1. Un vânzător în plus. Atunci când în magazin există un vânzător în plus, clienții care stau la coadă și așteaptă să fie serviți vor reduce simțitor timpul de așteptare. Nimic nu poate îndepărta mai mult un client de un magazin ca statul la coadă. Atunci când îți ții clienții la coadă transmiți un mesaj foarte clar: nu vă respect. Nicăieri în lume oamenii nu stau la coadă ca să aducă profit.
  2. Cititoarele de coduri de bare. Aceste aparate vor reuși să fluidizeze și mai mult vânzarea, scanarea unor coduri de bare durează mult mai puțin față de tastarea manuală a produselor în casa de marcat. Este o investiție care rentează indiferent de domeniu. Partea bună este că aceste cititoare coduri de bare nu sunt scumpe, investiția recuperându-se destul de rapid.
  3. POS-urile. Nimic nu poate întârzia mai mult procesul de vânzare ca procesul de plată/încasare. Omul dă banii, așteaptă să primească restul, timp în care ceilalți clienți așteaptă să fie serviți. Plata cu cardul elimină această așteptare. În plus, studiile demonstrează faptul că atunci când nu plătesc cash, oamenii se întind mai mult la cumpărături, deci e de două ori în avantajul tău.

Acestea sunt de departe cele mai importante 3 investiții care vor crește garantat vânzarea în magazinul tău. Nu sunt investiții mari iar rezultatele se vor vedea imediat. Totul se rezumă la ideea de respect față de client pe care trebuie să o pui în practică cât mai bine.

Cu cât vei avea niște clienți mai mulțumiți, cu atât volumul de vânzare va crește. Cam așa stau treburile în comerț, totul se bazează pe respect și apreciere față de client.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here