Home Gandurile mele Magazinele românești nu prea merită vânzare

Magazinele românești nu prea merită vânzare

18
0

De ce nu merită? Pentru că acum, când urmează 1, 8 martie, acum când urmează Paștele peste o lună, toate au început să mărească prețurile. Băi dar să le mărească, nu glumă. Așa merităm fraților dacă ne-am făcut niște comozi, dacă ne-am obișnuit să cumpărăm numai de pe net.

Doar nu vă imaginați că magazinele online, marea lor majoritate sunt străine de țepe și de chestii de-astea. Păi te miri că umblă X și Y cu mașină de 50 de mii de euro pe stradă când are și el un mic magazin online cu 2-3 angajați? Păi normal că umblă când el umflă prețurile înainte de sărbători și cum românii cumpără toate prostiile online. Și de fiecare dată e așa, la toate sărbătorile.

Ar trebui să urmărim noi prețurile obiectelor de care suntem interesați câteva luni la rând, nu să sărim cu banul repede unde vedem ditamai discount-ul, că în online-ul românesc e normal să se umfle artificial un preț până la o cifră absolut ridicolă, nemaivăzută, nemaiauzită, de la care să se aplice un MEGA discount cu care să se fraierească clienții. Asta înseamnă „business” la unii.

Sunt absolut scârbit de mentalitatea asta, de ideea asta de a face business. Chiar nu mai există nicăieri corectitudine? Chiar nu mai există nicăieri seriozitate și bun simț în țara asta? Chiar nu mai există respect pentru cel care-ți aduce banul în buzunar? Chiar toate afacerile românești sunt umbrite într-un fel de țepe și de păcăleli ordinare? Urât, urât din partea lor…

Voi ce părere aveți? Cum vi se par magazinele online când se apropie sărbătorile? Haideți că sunt tare curios de răspunsurile voastre..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here