Generația cocoliților – să nu răcească bibilul la -8 grade

Am înțeles că pe la București s-au închis școlile. Nu cumva să răcească bibilul, pardon copilul. Băi frate eu când eram mic mă duceam la școală în zăpadă până la genunche, atunci iernile chiar aveau zăpadă și frig și ger și viscol, nu ce-i acum. Și nu mai închidea nimeni nicio școală. Generația asta de cocoliți o să ajungă în ultimul hal. Să stea frate acasă la -7 grade mi se pare ridicol.

Probabil de-asta nici tinerii odată ajunși la maturitate nu prea se descurcă în viață. Sunt crescuți cu mare grijă de părinți, astfel încât să nu le lipsească nimic. Și când nu îți lipsește nimic, te plafonezi așa în mediocritate și nu mai experimentezi nimic pe pielea ta. E normal să termini și facultate și master și să nu fii în stare să te angajezi sau să nu te vrea nimeni la muncă mai bine zis.

Sunt curios ce mai urmează. Probabil peste vreo 5 ani or să închidă școlile dacă o să bată vântul, sau dacă o să plouă. Nu cumva să nu răcească bibilul, pupatul în cur, viitorul inutil al societății. Băi fraților, ridicolul trebuie să aibă și el limitele lui. În cazul ăsta, a depășit demult orice barieră. Mi se pare sincer o prostie să faci chestia asta în ideea în care în țările civilizate lumea se descurcă.

Numai în România nu sunt niciodată deszăpeziri, nu sunt niciodată trotuare curățare și așa mai departe. Doamne ferește să cadă zăpadă mai multă și tu să fii pieton. Clar nu o să mai ai pe unde să mergi. Doar nu ați vrea să se aplice legea aia care obligă oamenii să-și curețe zăpada de pe trotuarul din fața casei, nu? La noi ca la nimeni fraților, se mai încurajează și pupatul în cur pe deasupra.

Leave a Reply