Emoția de pe YouTube

Da, din punctul meu de vedere, YouTube pentru asta a fost creat, pentru a transmite emoție. În clipul de mai jos veți vedea una dintre cele mai emoționante povești urcate vreodată pe YouTube. Eu unul sunt curios câți dintre voi veți plânge la aceste secvențe, și nu, nu are legătură că sunteți băieți sau fete. Cine a zis că băieții nu au voie să plângă sau să simtă o emoție mai intensă?

Nu am de gând să vă spun despre ce este vorba pentru că nu am de gând să stric surpriza. Clipul este destul de vechi, se află de mult timp pe YouTube așa că cei mai bătrâni dintre voi l-ați văzut deja. Din păcate, acest YouTube s-a umplut de conținut foarte prost în ultimii ani așa că emoția a ajuns ceva foarte rar. Numai dacă o cauți în mod expres apare pe la căutări.

Poate că emoția dispare treptat la nivel mondial, nu doar din România. Și nimeni nu are interesul să facă efectiv ceva. Oamenii devin din ce în ce mai insensibili și mai nepăsători. Sunt curios cum o să ajungă societatea asta peste alți 20 de ani, dacă o să mai existe emoție. Sau vom fi cu toții niște simpli roboți? Voi ce părere aveți despre emoție în general și despre transmiterea ei online?

Leave a Reply