Home Diverse Cum alegem casa de amanet pentru electronicele noastre

Cum alegem casa de amanet pentru electronicele noastre

307
0

Traiul în România este destul de anevoios. Salariile sunt mici și rare ori ne ajung banii de pe-o lună pe alta, mai ales dacă avem joburi foarte prost plătite. Pentru mulți dintre noi, casele de amanet București reprezintă o soluție de a face rost de bani rapid, pe perioade scurte de timp, cu dobânzi minime. Dar cum trebuie aleasă o casă de amanet astfel încât să obținem cele mai mari avantaje pentru electronicele noastre? Ei bine, iată 3 indicii destul de simple care vă pot îndruma.

Cum alegem casa de amanet pentru electronicele noastre

  1. Există perioadă de grație trecută în contract. Un amanet de electronice serios nu va trage toate avantajele de partea sa. Îți va da posibilitatea să-ți recuperezi bunurile chiar dacă te afli într-o perioadă mai strâmtorată din punct de vedere financiar. Trebuie să beneficiezi de o perioadă de grație ideală, de 30 de zile, astfel încât să nu-ți pierzi bunurile foarte ușor.
  2. Comisioanele trebuie să fie mici. Nu doar mici dar și fixe. Un amanet București serios nu o să se ocupe cu găinării de genul modificării dobânzilor. Încă mai există astfel de case ce fac mai mult cămătărie prin intermediul contractelor destul de neclare. Amanetul ideal pentru electrocasnicele noastre trebuie să aibă toate dobânzile clar stipulate în contract.
  3. Evaluarea trebuie să fie una serioasă. Cu alte cuvinte, trebuie să cauți o casă de amanet care îți poate da o sumă de bani cât mai aproape de valoarea de piață a electronicelor tale. Astfel, un amanet electronice în care poți avea încredere îți va da undeva la 95% din valoare. Aveți de unde alege, sunt foarte multe astfel de afaceri pe stradă dar trebuie să optați pentru cea mai avantajoasă.

Aceasta este metoda prin care trebuie aleasă casa de amanet. Fiți atenți așadar la suma care vi se oferă, să fie cât mai aproape de valoarea reală a produsului, și la termenii trecuți în contract. Ideea e să găsiți un amanet electronice care să vă ofere multe avantaje, căci bani veți lăsa într-un final la oricare dintre ele. Să tragem spuza și pe turta noastră cum s-ar spune.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here