Home Gandurile mele Cum să meargă transporturile în RO când camioanele așteaptă la descărcare câte...

Cum să meargă transporturile în RO când camioanele așteaptă la descărcare câte 6 ore?

34
0

Priveam ieri un clip al lui Silviu de la Viața de Șofer în România. Omul lucrează pe camion și s-a hotărât să plece din țară, sătul probabil de salariile foarte mici. Ei bine, în clipul său a discutat despre o chestie destul de interesantă, cică a ajuns la descărcare la un LIDL (nu am reținut la care anume) și a așteptat atenție, 6 ore și 20 de minute. Da fraților, 6 ore și ceva.

Cum să stai mă 6 ore la descărcare? Adică să ajungi în curtea unei întreprinderi la ora 12 și ei să se apuce să ia marfa din vagonul tău abia la ora 18. Mi se pare strigător la cer. Păi cum să meargă transporturile în România când se întâmplă asemenea lucruri? Ce program să mai aibă șoferul acela atunci când stă 6 ore la descărcat, vreo alte 5 la încărcat, etc?

Acesta este motivul pentru care transporturile nu funcționează în România. Nu ar avea cum să funcționeze în ideea în care nu se circulă. După ce că drumurile sunt cum sunt, adică vai de mama lor, mai stai și după nesimțiți câte 6 ore jumătate să te descarce. Știu că e o idee utopică dar ăștia ar merita dați în judecată de sindicate, dacă am avea sindicate. Nu, nu e posibil așa ceva.

Eu unul cred că aș înnebuni dacă aș avea camioane prin România, să îmi fac planuri cu ele și să văd că în loc de 2-3 curse pe zi, abia îmi fac una și nu din cauza drumurilor și a șoferilor cât din cauza magazinelor care se sinchisesc să te descarce după 6 ore jumătate. WOW.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here