Cum să-l iei mă de bărbat pe bunică-tu?

Îmi tot vine în minte cazul Columbeanu. De câteva zile mă tot gândesc la cât de josnic poți să fii, cât de mult poți să decazi ca și om astfel încât să ajungi să te căsătorești la 20 de ani cu un om de vârsta bunicului tău. Și ce fel de părinți trebuie să ai la rândul tău astfel încât să-ți permită o asemenea grozăvie. Dar după ce îmi trec aceste gânduri prin minte, mă liniștesc.

Îmi dau seama că în România, cazul Columbeanu se întâmplă la tot pasul. Fete foarte tinere și foarte ușuratice au găsit o cale în a reuși în viață, în a se realiza prin căsătoria cu diverși moși, cărora probabil nici sula nu li se mai scoală.

Cum să-l iei mă de bărbat pe bunică-tu? Câtă minte trebuie să ai în capul ăla să faci așa ceva? Sau mai bine zis să nu ai… Cât de josnic trebuie să fii, cât de departe ești dispusă să mergi doar pentru a avea bani. Cred că nu a existat vreodată o perioadă în istoria României în care tinerii să fie atât de goi în minte, atât de șterși din punct de vedere al personalității, atât de prost educați, atât de ahtiați după bani astfel încât să fie dispuși să facă orice pentru a-i avea fără să muncească pentru ei, etc.

Nu știu ce să zic. Dacă Mimi a ajuns să discute despre virginitate și apoi să fie venerată de un întreg YouTube, YouTube = tineretul din România, e clar că avem de-a face cu o generație din care nu se va ridica nimic măreț, nimic de viitor. E păcat, dar din păcate nu avem ce face. Nu suntem părinți.

Leave a Reply