Home Diverse Mai putem duce o viață normală fără suplimente alimentare?

Mai putem duce o viață normală fără suplimente alimentare?

88
0

suplimente alimentareO întrebare destul de bună în contextul actual al societății, întrebare la care eu unul am încercat să răspund cât am putut de sincer. Concluzia la care am ajuns eu a fost că NU, în ziua de azi chiar avem nevoie de suplimente alimentare ca să stăm departe de boli și să reușim să ducem la final zilele stresante. Motivele pentru care cred că avem nevoie de suplimente alimentare sunt următoarele:

  • Alimentația este din de în ce mai plastică, adică mai bogată în chimicale și mai săracă în nutrienți. Același lucru se întâmplă și cu fructele/legumele tot mai des crescute în sere sau livezi ajutate. Avem nevoie de nutrienți, de vitamine și minerale pe care organismul nostru să le poată asimila simplu și frumos, așa că suplimentele alimentare sunt ideale.
  • Am căpătat indisciplină alimentară, adică cele 3 mese pe zi nu mai sunt sfinte, cum erau cândva. În ziua de azi ne-am obișnuit să mâncăm toate prostiile și să sărim peste mese. Micul dejun nu mai e important, deși în occident este considerat drept masa numărul 1 în zi, cea mai importantă. Dacă sărim peste mese nu vom avea niciodată echilibru în organism.
  • Stresul este o mare problemă pentru societatea contemporană și din fericire, acesta poate fi combătut cu ajutorul suplimentelor alimentare. Nu trebuie să mergeți pentru așa ceva la farmaciile din oraș, puteți comanda de pe Farmacia La Preț Mic, online. Stresul trebuie eliminat din organism pentru obținerea unei stări generale de echilibru.

Și exemplele pot continua. Important este să înțelegem că organismul nostru are nevoie de vitamine și minerale pe care dacă nu le luăm o bună perioadă de timp din alimentație, se va ajunge la niște carențe care vor fi destul de dificil de corectat. Trebuie să aveți în vedere acest aspect în momentul în care constatați că sunteți foarte prinși de activitățile sociale contemporane. Nu trebuie neglijată sub nicio formă propria sănătate, mai ales că în ziua de azi putem procura suplimente alimentare online, fără să mai fim practic nevoiți să facem potecă până la farmacia din oraș.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here