Home Gandurile mele 2 motive să nu-ți cumperi niciodată un telefon de 4000 de lei

2 motive să nu-ți cumperi niciodată un telefon de 4000 de lei

21
0

Eu unul mă uit pe net și mă minunez, cum se entuziasmează unii și alții când se lansează un telefon nou, cum comentează ei că-și vor cumpăra ultimul model de Samsung Galaxy S sau iPhone, în idea în care acele telefoane costă peste 4000 de lei iar salariul minim pe economie în România este undeva la 1000 de lei net, bani în mână. Desigur, mulți au părinți bogați, mulți fac rate și își cumpără acel dispozitiv care a ajuns să valoreze cât o mașină second hand ceva mai bătrână. Din punctul meu de vedere, românii nu ar trebui să cumpere niciodată așa ceva, și am să vă spun imediat de ce. Există cel puțin 2 motive să nu-ți cumperi niciodată un telefon de 4000 de lei dacă locuiești în România.

2 motive să nu-ți cumperi niciodată un telefon de 4000 de lei

  1. Dacă îl pierzi, salut. Românii nu au obiceiul de a înapoia obiectele pierdute pe stradă sau uitate pe cine știe unde. Ei zic bogdaproste când se trezesc în buzunar cu un dispozitiv foarte scump și încep să calce pragurile caselor de amanet. Românii sunt genul acela de oameni care abia așteaptă să se pună cu curul pe ceva ce nu le aparține, pe ceva care e gratis.
  2. Dacă-l scapi, salut. Eu unul sunt curios câți dintre cei care se fălesc cu ultimul tip de Samsung sau de iPhone și-ar permite să schimbe display-ul în cazul în care telefonul cade pe jos și se sparge. Foarte puțini, altfel nu ai vedea sute de anunțuri pe site-uri precum OLX prin care diverși cetățeni încearcă să vândă telefoane de ultimă generație, noi, cu touchscreen-uri fisurate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here