Home Gandurile mele Oare chiar nu putem scăpa de obiceiul pur românesc de a ne...

Oare chiar nu putem scăpa de obiceiul pur românesc de a ne căciuli la câțiva lei?

28
0

Astăzi vom discuta despre o domnișoară. O cunoaștem cu toții, este tipa care mereu vrea mai ieftin orice. Au ajuns să mă dispere oamenii care vin la mine să le scriu articole și-mi cer mereu să las la preț. De ce să las? Așa, că vor ei.

Ultima dată m-am țigănit cu această tipă pentru 20 de lei frate. Voia să-i fac ceva articole dar să-i mai las și ei ceva la preț, un 20 de lei acolo. Mă nene, i-am zis: Tu cu ăia 20 de lei ce faci? Îți iei ceva casă prin Hawai sau de ce vrei să las la preț? Nu poate frate, românul până nu se căciulește nu se simte bine. Vrea el să ciupească un pic de ici, un pic de colo, să mai facă și el de-o pizza.

Mă fraților, tot ciugulind așa precum găinile, nu veți ajunge niciodată la adevărata prosperitate. Plus că e lipsă de respect să vii mereu ca  milogul să spui că tu vrei mai ieftin. Nu cumperi mult, nu cumperi des, dar tu te crezi ceva Unsul lui Dumnezeu să ți se dea ție mai ieftin.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care nu aș mai vrea să colaborez cu români pe parte de advertoriale. Decât să stau să mă țigănesc pentru câțiva lei, mai bine mă chinui să le fac în engleză și termin bâlciul. Nu se poate frate să vii așa mereu cu pretenții de mai ieftin. Mai las și eu la preț dar nu oricui. Mai las vechilor colaboratori dacă este cazul, etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here