ML fără cauciucuri, pe Bulgaria = greață totală

Aseară în timp ce mergeam înspre Carrefour, pe o stradă lăturalnică văd un Mercedes ML absolut jegos și împuțit. Trec pe lângă el și mă apucă greața totală nu din pricina jegului, cât din pricina faptului că nu avea mai deloc cauciucuri. Băi nene ziceai că se duce la Formula 1 cu ea.

Încă puțin și se vedea sârma. Faptul că era înscrisă pe Bulgaria m-a apucat greața la propriu, era să vomit la colțul străzii. Portret de român clasic, fără bani dar foarte fudul, om care nu are bani de un covrig dar vrea să pară în fața celorlalți un mare baștan. E plină România de asemenea idioți.

Bine, lui personal nu-i pasă de ce zice lumea despre el pe stradă când îl vede cu împuțiciunea aia de mașină pe stradă, fără cauciucuri fără nimic. Probabil î momentul în care o să iasă sârma din ele o să dea mașina la dezmembrări, că nu-ți permite un cauciuc nou pe 19 și chiar dacă și-ar permite, nu ar merita mașina. Ar ajunge să valoreze mai mult cele 4 cauciucuri decât mașina în sine.

Sunt absolut scârbit fraților de ce fel de oameni au rămas în Drobeta Turnu Severin. Fel de fel de țărani parveniți care au ieșit vreo 3 luni la muncă în străinătate, s-au săturat de dat cu sapa și pe drum, în fuga lui spre casa lui mami și lui tati, au adus un gunoi de-ăsta de mașină gen Mercedes ML din 98, de care străinii abia așteaptă să scape la cât de mult poluează. Evident, după ce ajung în țară scot numere roșii 3 luni apoi constată că nu mai au bani de impozit. Și așa o duc la Bulgaria.

Scârbă.

Leave a Reply