Mikey Hash chiar a ajuns nimeni în drum?

După ce M. Hash a făcut acel clip cam ipocrit despre circulația în București, un mega val de hate s-a năpustit asupra lui. Oamenii au început să-l facă în toate felurile și chestia asta văd că durează deja de ceva vreme, mai mereu dau de un clip nou pe YouTube în care cineva-l critică pe om.

Ce vreau să spun…

Observ că foarte mulți tineri, începători cu YouTube care nu au ajuns nici măcar la 10.000 de abonați îl critică și îl fac în toate felurile. Unele jigniri sunt chiar imbecile dar în fine, nu vreau să discut despre educația tinerilor din ziua de azi, și nici să-i iau apărarea lui M. Hash.

Ideea e că omul nu e chiar nimeni în drum, deși văd că tot mai mulți oameni încep să-l vadă așa, să-l critice că se dă foarte important și așa mai departe. Da, pentru clipul cu Bucureștiul, nici din partea mea nu se bucură de respect. Și nici pentru ce-a făcut cu tipul LaMișto.

Dar pana mea, un câine care e mereu călcat pe coadă, zilnic, mai latră și el mai mușcă, mai ales dacă e genul acela de dulău care are o vârstă destul de înaintată și știe cu ce se mănâncă viața. Poate că nici el nu e „Domnul Succes” dar nici ceilalți youtuberi nu ar trebui să facă atât de mult circ.

Ar trebui să luăm lucrurile așa cum sunt și să ne concentrăm dialogul pe idei, nu pe oameni. Din punctul meu de vedere, M. Hash e un tip ok, are și el defectele lui și eu unul îl accept așa cum este. Da, când greșește trebuie tras de mânecă dar nu în modul grotesc cum se întâmplă acum.

 

Leave a Reply