În realitate avem pariurile sportive și păcănele, online avem crypto shit și Amazon

Măi fraților, eu unul am mai văzut oameni leneși cărora să nu le placă munca, dar ca în România, Dumnezeu cu mila. Nicăieri nu există o fugă de muncă mai intensă ca-n țara noastră.

În schimb, românilor le plac banii. Ei, cum să nu le placă? Dacă ar exista o soluție să-i facă fără să se dea jos din pat, ar fi în stare să facă orice numai să o afle. Și chestia asta se vede foarte clar în societate. În realitate dacă ne uităm pe la colțurile intersecțiilor importante, indiferent de oraș, vedem agenții de pariuri sportive și păcănele. Niște locații sinistre în care românii își bagă bruma de bani, sperând la niște câștiguri fabuloase fără să fie nevoiți să se trezească cu noaptea-n cap pentru a se duce la muncă. E greu cu munca, e cu efort fizic, cu responsabilități, mai bine stăm pe spinarea lui mica și lui ticu până la 40 de ani și mai băgăm la pariuri sportive, eventual mai mergem 2-3 luni pe an la muncă în străinătate la ordinele părinților probabil.

Și online lucrurile stau la fel. Online avem crypto shit, o invazie de concepte conform cărora bagi bani într-o monedă virtuală și peste nu știu cât timp te trezești bogat. Vise. Vise vândute unor oameni prea proști să-și dea seama că nimic în viața asta nu e gratis și că munți de bani fără muncă la fel, nu au cum să existe. Și pe lângă monedele virtuale a mai apărut prosteala cu vândutul produselor rebranduite pe Amazon. Da, niște tipi foarte inteligenți, români evident, care au făcut sute de mii, milioane de euro din comerțul pe Amazon te învață pe tine, muritor de foame cum să faci și tu sute de mii și milioane de dolari. Totul contra unei sume de bani evident… Bă, dar la muncă cinstită, la școală nu mai vrea nimeni să meargă în țara asta?

Leave a Reply