Home Gandurile mele Despre politicienii analfabeți

Despre politicienii analfabeți

32
0

Am constatat în ultima vreme că e plin de miniștri analfabeți, ori de miniștri care nu au nicio treabă cu posturile, cu domeniile respective. Eu unul aveam impresia că ministru poate ajunge doar un om din acel domeniu, după zeci de ani de rezultate remarcabile, nu ce se petrece în politicul românesc contemporan. Mie unul nu-mi vine să cred câți proști sunt promovați pe cele mai înalte funcții.

Modul acesta îmi aduce aminte de securitatea din Cel Mai Iubit Dintre Pământeni, unde cu cât erai mai prost cu atât erai șef mai mare. Probabil la fel se merge și acum, partidele își pun în funcții importante oameni care să execute ordine interne, nu care să facă reforme, să facă ceva bun pentru țară. Cum poate să dea înainte o țară în care conducătorii sunt proști de bubuie?

Mă simt așa, prostit pe față, înșelat, simt că cineva își bate joc de mine atunci când pune în fruntea Ministerului Educației de exemplu, un tip care este analfabet. Mi se pare ceva de noaptea minții.

Ce dorință să mai aibă tinerii să studieze pe bune, când observă că toți proștii și toți analfabeții ajuns în fruntea țării? E la modă oportunitatea și pila, nu combinația muncă + carte.

Mi-e silă de cum a ajuns actuala clasă politică, o cloacă plină de proști care au ajuns sus fără niciun merit. Nici nu vreau să îmi imaginez cum va ajunge țara asta din moment ce promovăm asemenea „modele”, de Min. Educației analfabeți sau Min. Finanțe care nu știe cum se calculează un TVA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here