Home Gandurile mele Despre dobitocii cu diplome

Despre dobitocii cu diplome

16
0

S-a umplut țara de dobitoci cu diplome, unii dintre ei cu câte două, trei facultăți, cu câte două trei mastere și așa mai departe. Problema e că acești tineri nu se vor angaja niciodată în domeniile respective pentru că școala nu au făcut-o pe bune. Au trișat pe la examene și au mers la cursurile din cafenele și cârciumi mai de grabă. Astfel, piața muncii din România e mereu deficitară deși de pe băncile facultăților ies anual mii de masteranzi.

Păi ce să facă piața muncii cu niște oameni care nu sunt în stare nici măcar corect să scrie în limba română? Ce să mai zic de faptul că nu au pic de bun simț? Nicio companie serioasă nu va tolera lipsa de respect față de șefi. Acești tineri nu sunt învățați să asculte de cineva, au fost crescuți cu de toate la cur de către părinți, care i-ai cocolit ca pe niște ursuleți de pluș, nu i-au certat niciodată, nu i-au ajutat să deosebească binele de rău.

E normal că dacă iei mașină copilului de la 18 ani, gândul lui nu va mai fi la carte, va știi că are tata bani și se va lăsa pe tânjeală. Trebuie să ai un copil foarte bine crescut, cu foarte mult respect pentru muncă și pentru bani dacă ai pretenția ca la 18 ani să nu o ia razna când primește o mașină sau ceva de genul. Sunt tare curios ce vor face tinerii ăștia care după 3 ani de facultate, doi de master, nu-s în stare să scrie un text după dictare cum bine zice Liviu Alexe în clipul de mai jos.

Am un mesaj pozitiv pentru noua generatie: BAGATI-VA IN CUR DIPLOMELE DE MASTER! Ati stat pe banii bietilor parinti ani de zile la faculta, nu v-a fost de ajuns, le-ati mai tocat banii si pentru 2 ani de master, si tot analfabeti sunteti.

Publicată de NCN TV Cluj pe Vineri, 19 ianuarie 2018

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here