Cum să faci rost de advertoriale la jumătate de preț? Metoda contractul

După vreo 3 ani de content writing, de advertoriale, am adunat câteva experiențe destul de interesante. Astăzi vă voi povesti despre cum fac românii să obțină advertoriale la jumătate de preț, de la mine, de la X, Y, Z, care mai lucrează în această branșă.

Astăzi vă voi prezenta metoda contractul. Mai exact, vine firma X la mine și mă întreabă de prețuri. Mă vrăjesc că au zeci de articole de scris pe lună, că nu fac față cererilor și că au un volum de muncă destul de mare. Ideea e că să las și eu la preț, că cer prea mult 100-150 de lei pentru un articol.

Zic ok, după ce oamenii îmi spun că au 30-60 de articole pe lună de scris pentru mine, facem un contract cadru prin intermediul cărora să le pot da factură apoi ei îmi trimit „de probă” vreo 5-10 articole. Dacă sunt mulțumiți trimit și restul cică. Ei bine, evident că după aceste 5-10 articole nu mai vine nimic pentru că acelea erau toate materialele de care ei aveau nevoie. Scopul lor este să te vrăjească cu contractul și cu volumul mare de muncă astfel încât să le scazi la preț. Mi-e SILĂ, SCÂRBĂ de unii români care se pretează la asemenea chestii. E absolut incredibil fraților.

Și nu e prima dată când pățesc chestia asta, metoda contractul e destul de des întâlnită în acest domeniu. Așa știu unii să facă „business” din păcate. Pentru câțiva lei în pungă acolo, sunt în stare să te vrăjească și să-ți zică toate bazaconiile posibile. Dar nu-i nimic. Roata e rotundă.

Leave a Reply