Home Gandurile mele Cum să faci rost de advertoriale la jumătate de preț? Metoda contractul

Cum să faci rost de advertoriale la jumătate de preț? Metoda contractul

407
0

După vreo 3 ani de content writing, de advertoriale, am adunat câteva experiențe destul de interesante. Astăzi vă voi povesti despre cum fac românii să obțină advertoriale la jumătate de preț, de la mine, de la X, Y, Z, care mai lucrează în această branșă.

Astăzi vă voi prezenta metoda contractul. Mai exact, vine firma X la mine și mă întreabă de prețuri. Mă vrăjesc că au zeci de articole de scris pe lună, că nu fac față cererilor și că au un volum de muncă destul de mare. Ideea e că să las și eu la preț, că cer prea mult 100-150 de lei pentru un articol.

Zic ok, după ce oamenii îmi spun că au 30-60 de articole pe lună de scris pentru mine, facem un contract cadru prin intermediul cărora să le pot da factură apoi ei îmi trimit „de probă” vreo 5-10 articole. Dacă sunt mulțumiți trimit și restul cică. Ei bine, evident că după aceste 5-10 articole nu mai vine nimic pentru că acelea erau toate materialele de care ei aveau nevoie. Scopul lor este să te vrăjească cu contractul și cu volumul mare de muncă astfel încât să le scazi la preț. Mi-e SILĂ, SCÂRBĂ de unii români care se pretează la asemenea chestii. E absolut incredibil fraților.

Și nu e prima dată când pățesc chestia asta, metoda contractul e destul de des întâlnită în acest domeniu. Așa știu unii să facă „business” din păcate. Pentru câțiva lei în pungă acolo, sunt în stare să te vrăjească și să-ți zică toate bazaconiile posibile. Dar nu-i nimic. Roata e rotundă.

Previous articleCum poți dona unui ONG caritabil fără să scoți nici un ban din buzunar
Next articleÎntotdeauna trebuie să ai în mașină becuri extra
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here