Home Gandurile mele Aș fi interesant să știu ce profit au magazinele care vând asemenea...

Aș fi interesant să știu ce profit au magazinele care vând asemenea bazaconii

82
0

 

Nu știu câți dintre voi iubiți bicicletele, însă eu unul am o pasiune pentru un cadru și două roți încă din copilărie. Deși acum nu prea mai am timp să mă dau cu bicla, mai arunc așa câte-o geană pe site-urile de specialitate, să mai văd și eu ce noutăți mai apar în acest domeniu. Chiar plănuiam în urmă cu ceva timp să cumpăr o bicicletă ceva mai scumpă dar încă nu m-am decis definitiv.

Probabil voi face acest pas în momentul în care mă voi muta la București, undeva spre anul viitor cel mai probabil. Acolo nu ai ce face cu mașina dacă ai pretenția să-ți mai trăiești și tu viața cât de cât, nu să o stai la coadă în trafic, o oră, două ore, trei ore pe zi. Chiar îmi povestea cineva recent cum a făcut două ore dus, două întors în drum spre serviciu și de la serviciu acasă.

Cum naiba frate zic, după ce că programul de lucru e cu ore suplimentare, să mai faci și 4 ore pe drum cu mașina doar ca să ajungi la muncă? Mi se pare ceva ridicol. În fine, să revenim la bicicletele noastre. Cum mă uitam eu pe net după biciclete, am ajuns și la chestia asta numită „halfbike” – un fier, o roată de monociclu, două pedale și două roți de pubelă de gunoi. Cost? 2753 de lei.

Băi nene, mie unul nu-mi vine să cred când văd asemenea „idei de business”. Cum mă 2753 de lei chestia asta care se mai numește și „jumătate de bicicletă”. Păi e jumătate de biclă dar prețul e cât pentru două? Aș fi curios să văd și eu ce adaos comercial are magazinul la acest produs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here