Home Gandurile mele Cazul Strugurel Stănescu nu e ceva așa de rar întâlnit în RO...

Cazul Strugurel Stănescu nu e ceva așa de rar întâlnit în RO – 4000 de lei pe lună de la stat

40
0

Televiziunile au vuit zilele trecute pe cazul lui Strugurel Stănescu, individul care a turnat 10 copii și care acum strânge lunar de la stat vreo 4000 de lei. La muncă nu se duce pe motiv că „nu găsește” dar mai mult ca sigur face parte dintre acei oameni care pleacă în căutare pe zicala „mă duc să caut de muncă, dă Doamne să nu găsesc!”. Ce voiam să zic este faptul că acest caz nu e așa de rar cum pare. Sunt mulți al de Stănescu prin România, în special țiganii. Sunt foarte mulți oameni care au descoperit calea pentru o viață perfectă, cu puțină muncă și mulți bani.

Chestia care mă deranjează este faptul că nu statul îi plătește 4000 de lei pe lună Strugureilor, ci eu, tu, noi toți. Da, noi muncim de ne sar capacele, ne dăm jumătate dintre venituri la stat și apoi, statul face asta. Îi dă lui Strugurel Stănescu 4000 de lei pe lună doar pentru că nu i-a plăcut să muncească, doar să fută. Mi se pare nedrept și eu unul aș vrea să găsesc o soluție prin care să nu mai dau niciun ban la stat, un stat care încurajează nemunca.

În ce țară bananieră se mai întâmplă fraților așa ceva, adică să dai la stat peste jumătate din banii munciți de tine iar statul să dea unui Strugurel, putoare ordinară care nu vrea să se ducă la muncă, mai mulți bani decât îți rămân ție. E strigător la cer fraților. Pe bune…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here