Protejând un obiect preţios, te protejezi pe tine

Atunci când ai un lucru valoros şi foarte util cauţi prin orice mijloace să îl păstrezi cât mai mult. Ei bine, în cazul telefoanelor inteligente, au apărut tot felul de huse de protecţie, care mai de care mai sofisticate şi mai utile.

Dintre multiplele huse iphone 8  care se găsesc pe piață şi se potrivesc  telefonului meu, am decis să îmi cumpăr Husa All Inclusive pentru iPhone 8. Asta datorită unei întâmplări ce m-a pus pe gânduri, din această toamnă.

Întorcându-mă din Valencia, am scăpat pe jos, în avion, iPhone-ul. Din neatenţie am călcat pe el şi m-am trezit că folia de sticlă ce o aveam lipită pe ecran s-a spart. Acesta a fost norocul meu că nu  am spart ecranul telefonului.

Aşa am văzut că orice fel de protecţie este bună pentru un telefon de calitate. Husa am găsit-o la magazinul online www.stifler.ro. Perioada în care am intrat în posesia ei a fost de 1 zi de la lansarea comenzii.

Această husă este de fapt un portofel care are şi rolul de husă. Oferă mai multe compartimente pentru cărțile de credit/cartea de identitate, ușurându-ți în felul acesta stilul de viață.

Confecționată din materiale premium, asigură telefonului un aspect calitativ special, iar materialul de cea mai bună calitate de tip TPU oferă maximă siguranță în cazul șocurilor şi impactului cu suprafețe dure.

Acum când tehnologia a început să ne cucerească pe deplin, protecţia este absolut necesară. În cazul acestei huse este posibil să păstrăm şi căştile în buzunarul cu fermoar din spate.

De fapt acest tip de huse l-am văzut mai demult la unele persoane. Mă întrebam cât de scumpe pot fi, unde le pot găsi, etc. Vizitele mele de pe internet m-au dus şi la acest magazin online care comercializează şi astfel de produse, iar preţul mi s-a părut a fi OK.

De fapt cei de la Stifler sunt singurii care au aşa ceva. Orice fel de noutăţi sunt binevenite aşa că oamenii trebuie să fie receptivi la nou.

Pe site-ul celor de la Stifler mai sunt şi alte produse apreciate cum ar fi: huse & accesorii iPhone, huse & accesorii Samsung, huse & accesorii Huawei, huse & accesorii alte telefoane, accesorii macbook, gadget, cabluri și încărcătoare, baterii externe, căști sau accesorii auto.

Pentru că sunt interesat și de baterii externe m-am uitat şi în secţiunea lor. Am văzut baterii de la 2600 mAh de amperi până la 6700 mAh.

Piaţa de aparatură electronică din lume a devenit suprasaturată de tehnologie şi din cauza asta trebuie să îţi alegi un furnizor serios şi de toată isprava.

Tot ceea ce este pus la vânzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrată de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților, în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile și husele pentru protecție.

Articole Recomandate

Frigiderul – un electrocasnic de nelipsit in locuinta ta! Indiferent ca va trebui sa te muti intr-un spatiu nou sau ca vrei sa iti renovezi casa ori apartamentul, e important sa-ti faci o lista cu electrocasnice pe care sa le ai si de care sa te bucuri cu ad...
Mobila pentru toata lumea E destul de dificil sa iei decizii atunci cand mobilezi o camera. Totul trebuie sa se potriveasca cu tonul sau nuanta peretilor, cu nuanta parchetului si asa mai departe. Nu oricine reuseste sa creeze...
Tipuri de flori si caracteristicile lor Deja iarna este pe sfarsite. Se apropie primavara, anotimpul florilor, cand natura prinde viata din nou, insa nu este si singurul anotimp in care pot fi daruite flori. Un magazin de specialitate care ...
TOP 5 motive pentru care am optat pentru o casa moderna din lemn Mi-am dorit confort, un design exterior si interior placut, o atmosfera linistitoare si sa fiu in acelasi timp prietenoasa cu natura. Aceste lucruri le-am obtinut cu ajutorul unei constructii din lemn...
O bucătărie modernă se poate obține doar cu mobilă? La această întrebare trebuie să răspundă de obicei oamenii care sunt în pragul unei renovări și au ajuns la capitolul amenajare bucătărie, mobilă. Deși aparent e foarte simplu să alegi mobila de bucăt...
Vrei sa ai un business de succes? Arata-le angajatilor tai ca iti pasa de ei! Pe langa idei stralucitoare si o munca enorma, in spatele unei afaceri prospere stau si oamenii cu care lucrezi, deoarece rezultatele pe care ti le doresti pot fi obtinute numai cu ajutorul lor. Daca ...
Ai un BMW e46? Iată de unde cumperi piese de calitate Nu de puține ori, posesorii de mașini din România au fost super dezamăgiți de calitatea pieselor de schimb achiziționate de la magazinele care se ocupă cu asemenea vânzări. Adevărul este că aceste mag...
Momentul nostru Scopul nostru in viata e destul de simplu. Trebuie sa dam nastere copiilor si trebuie sa incercam pe cat posibil sa traim simplu si frumos. Viata in sine e frumoasa si simpla, problema este ca noi o c...

Leave a Reply