Protejând un obiect preţios, te protejezi pe tine

Atunci când ai un lucru valoros şi foarte util cauţi prin orice mijloace să îl păstrezi cât mai mult. Ei bine, în cazul telefoanelor inteligente, au apărut tot felul de huse de protecţie, care mai de care mai sofisticate şi mai utile.

Dintre multiplele huse iphone 8  care se găsesc pe piață şi se potrivesc  telefonului meu, am decis să îmi cumpăr Husa All Inclusive pentru iPhone 8. Asta datorită unei întâmplări ce m-a pus pe gânduri, din această toamnă.

Întorcându-mă din Valencia, am scăpat pe jos, în avion, iPhone-ul. Din neatenţie am călcat pe el şi m-am trezit că folia de sticlă ce o aveam lipită pe ecran s-a spart. Acesta a fost norocul meu că nu  am spart ecranul telefonului.

Aşa am văzut că orice fel de protecţie este bună pentru un telefon de calitate. Husa am găsit-o la magazinul online www.stifler.ro. Perioada în care am intrat în posesia ei a fost de 1 zi de la lansarea comenzii.

Această husă este de fapt un portofel care are şi rolul de husă. Oferă mai multe compartimente pentru cărțile de credit/cartea de identitate, ușurându-ți în felul acesta stilul de viață.

Confecționată din materiale premium, asigură telefonului un aspect calitativ special, iar materialul de cea mai bună calitate de tip TPU oferă maximă siguranță în cazul șocurilor şi impactului cu suprafețe dure.

Acum când tehnologia a început să ne cucerească pe deplin, protecţia este absolut necesară. În cazul acestei huse este posibil să păstrăm şi căştile în buzunarul cu fermoar din spate.

De fapt acest tip de huse l-am văzut mai demult la unele persoane. Mă întrebam cât de scumpe pot fi, unde le pot găsi, etc. Vizitele mele de pe internet m-au dus şi la acest magazin online care comercializează şi astfel de produse, iar preţul mi s-a părut a fi OK.

De fapt cei de la Stifler sunt singurii care au aşa ceva. Orice fel de noutăţi sunt binevenite aşa că oamenii trebuie să fie receptivi la nou.

Pe site-ul celor de la Stifler mai sunt şi alte produse apreciate cum ar fi: huse & accesorii iPhone, huse & accesorii Samsung, huse & accesorii Huawei, huse & accesorii alte telefoane, accesorii macbook, gadget, cabluri și încărcătoare, baterii externe, căști sau accesorii auto.

Pentru că sunt interesat și de baterii externe m-am uitat şi în secţiunea lor. Am văzut baterii de la 2600 mAh de amperi până la 6700 mAh.

Piaţa de aparatură electronică din lume a devenit suprasaturată de tehnologie şi din cauza asta trebuie să îţi alegi un furnizor serios şi de toată isprava.

Tot ceea ce este pus la vânzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrată de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților, în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile și husele pentru protecție.

Articole Recomandate

Cât de important este schimbul de ulei? Pun această întrebare pentru că, din păcate, constat în jurul meu faptul că tot mai puțini sunt cei care fac la timp schimbul de ulei. Ce înseamnă să schimbi uleiul de motor la timp? Din punctul meu d...
Cele mai frumoase inele de logodna cu diamant Logodna nu e lucru putin. Nu in fiecare zi iei decizia ca fata pe care o ai alaturi de ceva vreme o doresti alaturi pentru totdeauna. Primul pas catre casatorie este logodna si de cele mai multe ori b...
Pe final Anul 2014 se apropie de final. Mai sunt cateva zile pana incep sarbatorile de iarna si apoi gata, suntem in 2015. Este perioada in care facem bilanturi, ne gandim daca am reusit ce ne-am propus, daca ...
Scapa de grija masinii cu un leasing operational de la KoolDrive Orice afacere in ziua de azi se bazeaza destul de mult pe ideea de mobilitate. Desi internetul ne uneste mai mult ca oricand si ne deschide porti pe care in urma cu 10 ani le consideram imposibil de d...
Mai cunoaste pasiunea limite? Observ cum din ce in ce mai multi tineri isi abandoneaza pasiunile din cauza traiului prost de care au parte. Atunci cand esti tanar, ai o gramada de vise, de dorinte, de idealuri pe care vrei sa le a...
Prosoape de calitate pe www.prosoapehoteluri.ro Problema calitatii in Romania e departe de a fii rezolvata. Din pacate, Romania nu a reusit inca sa scape de umbra regimului comunist si cred ca este nevoie de inca un schimb sau chiar doua de generat...
Topul criteriilor in alegerea unei firme de contabilitate Fiecare afacerist cauta ca prin orice decizie pe care o ia sa aduca imbunatatiri societatii pe care o conduce, din orice punct de vedere posibil. Foarte important in bunul mers al acesteia este ca fir...
Gonartroza și tratamentul cu celule stem Din păcate în acest moment Gonartroza este genul de boală pentru care momentan nu există un medicament, nu există o pastilă pe care să o înghiți și totul să se rezolve. Din păcate medicina nu este atâ...

Leave a Reply