Protejând un obiect preţios, te protejezi pe tine

Atunci când ai un lucru valoros şi foarte util cauţi prin orice mijloace să îl păstrezi cât mai mult. Ei bine, în cazul telefoanelor inteligente, au apărut tot felul de huse de protecţie, care mai de care mai sofisticate şi mai utile.

Dintre multiplele huse iphone 8  care se găsesc pe piață şi se potrivesc  telefonului meu, am decis să îmi cumpăr Husa All Inclusive pentru iPhone 8. Asta datorită unei întâmplări ce m-a pus pe gânduri, din această toamnă.

Întorcându-mă din Valencia, am scăpat pe jos, în avion, iPhone-ul. Din neatenţie am călcat pe el şi m-am trezit că folia de sticlă ce o aveam lipită pe ecran s-a spart. Acesta a fost norocul meu că nu  am spart ecranul telefonului.

Aşa am văzut că orice fel de protecţie este bună pentru un telefon de calitate. Husa am găsit-o la magazinul online www.stifler.ro. Perioada în care am intrat în posesia ei a fost de 1 zi de la lansarea comenzii.

Această husă este de fapt un portofel care are şi rolul de husă. Oferă mai multe compartimente pentru cărțile de credit/cartea de identitate, ușurându-ți în felul acesta stilul de viață.

Confecționată din materiale premium, asigură telefonului un aspect calitativ special, iar materialul de cea mai bună calitate de tip TPU oferă maximă siguranță în cazul șocurilor şi impactului cu suprafețe dure.

Acum când tehnologia a început să ne cucerească pe deplin, protecţia este absolut necesară. În cazul acestei huse este posibil să păstrăm şi căştile în buzunarul cu fermoar din spate.

De fapt acest tip de huse l-am văzut mai demult la unele persoane. Mă întrebam cât de scumpe pot fi, unde le pot găsi, etc. Vizitele mele de pe internet m-au dus şi la acest magazin online care comercializează şi astfel de produse, iar preţul mi s-a părut a fi OK.

De fapt cei de la Stifler sunt singurii care au aşa ceva. Orice fel de noutăţi sunt binevenite aşa că oamenii trebuie să fie receptivi la nou.

Pe site-ul celor de la Stifler mai sunt şi alte produse apreciate cum ar fi: huse & accesorii iPhone, huse & accesorii Samsung, huse & accesorii Huawei, huse & accesorii alte telefoane, accesorii macbook, gadget, cabluri și încărcătoare, baterii externe, căști sau accesorii auto.

Pentru că sunt interesat și de baterii externe m-am uitat şi în secţiunea lor. Am văzut baterii de la 2600 mAh de amperi până la 6700 mAh.

Piaţa de aparatură electronică din lume a devenit suprasaturată de tehnologie şi din cauza asta trebuie să îţi alegi un furnizor serios şi de toată isprava.

Tot ceea ce este pus la vânzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrată de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților, în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile și husele pentru protecție.

Articole Recomandate

De ce alege Brad Pitt haine originale pentru barbati in stil britanic? Putini dintre cei care s-au uitat la filme in ultimii ani nu stiu cine e Brad Pitt. Carismatic, enigmatic, versatil, Brad Pitt a fost considerat de multi unul dintre cei mai buni actori al ultimelor d...
Clientii de 10 bani Cam asta e valoarea unor oameni: 10 bani. Atunci cand alimentezi o masina cu carburant, e lesne de inteles ca nu vei reusi niciodata sa pui fix de 50 de lei sau fix de 20 de lei. Doar nu esti ruda cu ...
Viata e un dans continuu Dansul mi se pare cel mai expresiv limbaj. Uneori e mult mai expresiv de cat cuvintele si poate transmite destul de multa emotie incat sa te faca sa te indragostesti iremediabil de acest miraj al misc...
De ce ai vrea ca femeie să ai… mușchi de culturist? WTF??? Oare sunt singurul căruia i se par hidoase femeile care fac culturism? De ce ai vrea o namilă de om lângă tine? Cum să te atragă așa ceva? Știu. Știu. Trăim într-o societate în care toți suntem...
Clientii care nu vor sa pastreze bonul fiscal vor fi batuti cu ciomagul ANAF-ul a bagat spaima in micii comercianti. In vremuri de bejenie, nimeni nu isi permite sa tina o luna de zile inchis si sa plateasca sute de milioane amenda pentru 24% extra, asa ca, cu mic cu mare...
Ai de construit o hala? Incearca cu panouri sandwich Tehnologia in constructii s-a imbunatatit destul de mult in ultimii 15 ani. Am reusit sa ne indepartam putin de vechea caramida sau vesnicul BCA. Au inceput sa apara materiale de constructii mult mai ...
Bătaie cu buldozere pe străzile din China – cineva s-a uitat prea mult la ... Eu am mai văzut clipuri ridicole pe internet, dar cel de mai jos le întrece parcă pe toate. Să vă explic despre ce este vorba: avem câteva bucăți de chinezi, vreo 4 la număr care se iau la bătaie. Sta...
Si pe mult si pe putin Multi se intreaba care e cheia succesului si din pacate sau din fericire, nimeni nu are un raspuns. Sau din pacate... Sunt de parere ca cel mai mult conteaza sa fii in stare sa aduci ceva extra, plusv...

Leave a Reply