Protejând un obiect preţios, te protejezi pe tine

Atunci când ai un lucru valoros şi foarte util cauţi prin orice mijloace să îl păstrezi cât mai mult. Ei bine, în cazul telefoanelor inteligente, au apărut tot felul de huse de protecţie, care mai de care mai sofisticate şi mai utile.

Dintre multiplele huse iphone 8  care se găsesc pe piață şi se potrivesc  telefonului meu, am decis să îmi cumpăr Husa All Inclusive pentru iPhone 8. Asta datorită unei întâmplări ce m-a pus pe gânduri, din această toamnă.

Întorcându-mă din Valencia, am scăpat pe jos, în avion, iPhone-ul. Din neatenţie am călcat pe el şi m-am trezit că folia de sticlă ce o aveam lipită pe ecran s-a spart. Acesta a fost norocul meu că nu  am spart ecranul telefonului.

Aşa am văzut că orice fel de protecţie este bună pentru un telefon de calitate. Husa am găsit-o la magazinul online www.stifler.ro. Perioada în care am intrat în posesia ei a fost de 1 zi de la lansarea comenzii.

Această husă este de fapt un portofel care are şi rolul de husă. Oferă mai multe compartimente pentru cărțile de credit/cartea de identitate, ușurându-ți în felul acesta stilul de viață.

Confecționată din materiale premium, asigură telefonului un aspect calitativ special, iar materialul de cea mai bună calitate de tip TPU oferă maximă siguranță în cazul șocurilor şi impactului cu suprafețe dure.

Acum când tehnologia a început să ne cucerească pe deplin, protecţia este absolut necesară. În cazul acestei huse este posibil să păstrăm şi căştile în buzunarul cu fermoar din spate.

De fapt acest tip de huse l-am văzut mai demult la unele persoane. Mă întrebam cât de scumpe pot fi, unde le pot găsi, etc. Vizitele mele de pe internet m-au dus şi la acest magazin online care comercializează şi astfel de produse, iar preţul mi s-a părut a fi OK.

De fapt cei de la Stifler sunt singurii care au aşa ceva. Orice fel de noutăţi sunt binevenite aşa că oamenii trebuie să fie receptivi la nou.

Pe site-ul celor de la Stifler mai sunt şi alte produse apreciate cum ar fi: huse & accesorii iPhone, huse & accesorii Samsung, huse & accesorii Huawei, huse & accesorii alte telefoane, accesorii macbook, gadget, cabluri și încărcătoare, baterii externe, căști sau accesorii auto.

Pentru că sunt interesat și de baterii externe m-am uitat şi în secţiunea lor. Am văzut baterii de la 2600 mAh de amperi până la 6700 mAh.

Piaţa de aparatură electronică din lume a devenit suprasaturată de tehnologie şi din cauza asta trebuie să îţi alegi un furnizor serios şi de toată isprava.

Tot ceea ce este pus la vânzare pe platforma accesoriilor de telefonie administrată de Stifler.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților, în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile și husele pentru protecție.

Articole Recomandate

Echipa Intr-o firma, cele mai bune rezultate apar in momentul in care toat lumea coopereaza, in momentul in care nu exista tensiuni intre angajati sau sefi si atunci cand toata lumea stie sa lucreze in echip...
Ar trebui să înțelegem „mania” femeilor pentru încălțăminte Am cunoscut în trecut femei care aveau poate 20 – 30 de perechi de pantofi. Da, își cumpărau câte o pereche nouă în fiecare lună. Dacă venea vara se știa, intrau zilnic online și căutau încălțăminte d...
Ce faci cand ai nevoie de un sistem de irigat? Agricultura in Romania e din ce in ce mai anemica, din pacate. Din Granarul Europei am ajuns vai de capul nostru, o tara in care nimeni nu mai cultiva nimic. Satele romanesti au fost parasite de tiner...
Rovinieta Online In sfarsit un site care te salveaza de grija rovinietei. www.roviniete.ro se adreseaza celor care ori le e greu sa stea prin peco dupa rovinieta ori celor care mai uita sa o cumpere. Nu toata lumea...
Teoria constructiilor de calitate Ei bine, in Romania exista un zvon. Zvonul meseriasului se numeste si nu cred ca exista persoana in aceasta tara care sa nu fi avut de-aface intr-un moment al existentei sale, cu meseriasul roman. Mes...
Cum combatem psoriazisul? Ai probleme cu pielea si zi de zi situatia incepe sa se agraveze? Familia ta s-a speriat in ceea ce priveste gasirea unui remediu eficient pentru semnele pielii tale? Poti sa stai linistit. Exista o s...
Ce inseamna o schimbare de atitudine si ce implica aceasta? Ma uit in jur si vad destul de multi tineri care se imbraca asa cum o fac cei care apar pe micile ecrane. De aici trag concluzia ca se merge pe ideea de a copia, de a alege ce li se ofera, nu ceea ce ...
3 motive să frecventezi saloanele de masaj erotic În România, saloanele de masaj erotic nu se bucură de recunoașterea pe care ar merita-o într-o țară civilizată și totul se întâmplă din cauza mentalității. Atunci când populația unei națiuni consideră...

Leave a Reply