Cum să scapi de coadă la Brico-Depot

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă cu pași repezi, românii au început să facă coadă pe la casele de marcat. Nu contează care case de marcat, peste tot este aglomerat. Aseară eram de exemplu la Brico Depot în Drobeta Turnu Severin, unde am descoperit soluția să fentezi absolut toată coada de 10 persoane care se strânge de obicei acolo la orice oră din pricina lipsei de personal.

Când am ajuns și eu la coadă, să-mi plătesc lustra (cumpărasem o lustră de la ei), casiera cheamă în față taman din fundul cozii o familie cu copii mici. Am rămas așa un pic surprins. După ce plătește acea familie cu copii mici, casiera îmi spune pe un ton oarecum agresiv și mustrător „Știți că aici au prioritate copiii sub 3 ani, nu?”. Cică ar fi trebuit să știu chestia asta, nu știu de unde, dar cică trebuia să știu. Tocmai ce descoperisem metoda să-mi bat joc de zeci de oameni și să nu mai stau la coadă.

Data viitoare iau și eu cu mine verișori nepoți, etc. De ce să stau eu la coadă ca prostu’ proștilor din moment ce acolo merge cu discriminare de-asta ridicolă? Auzi nu numai că la ei au prioritate copiii sub 3 ani (de parcă ei ar fi venit la cumpărături, nu părinții lor), dar trebuia să și știu chestia asta. Așadar, domnilor de la Brico-Depot, am și eu o rugăminte la dvs. : nu vă mai bateți joc de clienți. După ce că-i țineți pe la cozi interminabile din pricina lipsei de personal, îi mai instruiți să facă și discriminări. Păi e frumos?

Leave a Reply