Home Diverse Unde poți găsi oferte reale pentru apartamente de vânzare?

Unde poți găsi oferte reale pentru apartamente de vânzare?

26
0

E destul de dificil să găsești oferte reale la apartamente de vânzare atunci când cauți pe cele mai renumite site-uri de anunțuri din România. De ce? Pentru că acolo și-a băgat coada românul cu chef de combinație și de ciupeală care a stricat categoria cu pricina. În loc să găsești oferte reale la care să suni și să discuți cu proprietarii, dai de fel de fel de măscărici care nu au nimic de vânzare dar care vor să facă ceva comisioane pe spinarea celor care chiar doresc să cumpere.

Unde poți găsi oferte reale pentru apartamente de vânzare?

Storia ar fi una dintre cele mai bune variante. Acest site dedicat anunțurilor imobiliare cu vânzare apartamente este unul dintre puținele existente în România care are anunțurile verificate și pe care nu pot să intre cu una cu două combinatorii, oamenii care și-au făcut un obicei în a posta anunțuri false pe net în încercarea de a agăța cu o ofertă separată asupra căreia nu sunt bineînțeles proprietari. Site-urile de anunțuri generale au scăpat de sub control, asta e mai mult decât evident.

La fel și pe parte de închiriere. E un calvar să îți mai cauți chirie în București de exemplu. Din 10 anunțuri, 7 sunt niște măgării cu care-ți pierzi timpul, două sunt agenții imobiliare cu prețuri de-ți sar capacele și unul poate să fie într-adevăr un proprietar cu care să poți discuta. Cam asta cred că este ponderea seriozității pe site-urile de anunțuri generale: 1 la 10. Cel mai descurajant moment este acela în care dai search și vezi mii de anunțuri pe care trebuie să le iei la mână și cu care o să fii nevoit să interacționezi. Ei bine, pe site-urile dedicate precum Storia nu veți avea parte de așa ceva.

Cam aceasta cred că este singura cale către oferte serioase pentru apartamente de vânzare, pentru apartamente de închiriat. Decât să pierzi timpul aiurea pe net mai bine te duci într-un loc unde chiar dacă sunt mai puține oferte, măcar sunt reale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here