Home Gandurile mele Nu lua o vânzătoare

Nu lua o vânzătoare

52
0

Orice ai face nu lua o vânzătoare. Nu trebuie să te îndrăgostești dea ea, nu trebuie să ai pretenții să o cunoști mai bine, nu trebuie să vrei să o scoți în oraș, nu merită nici cel mai mic efort. De ce? Pentru că în primul rând, sunt șanse mari să te lase pentru altul. Fetele care lucrează ca vânzătoare nu au un IQ chiar fenomenal și intră în contact cu mulți bărbați: clienți, distribuitori, etc. Fiind niște persoane destul de limitate, nu vor știi să aprecieze nici sentimentele sau lucrurile pe care le faci.

Ai putea să iei o vânzătoare cu o singură condiție: să nu fie genul de persoană care se plafonează. Adică dacă astăzi este vânzătoare, peste câteva luni sau un an să fie șefă de raion, apoi peste alte câteva luni să fie șefă de magazin și așa mai departe. Nu e bine să petreci timp în jurul oamenilor limitați care nici măcar nu-și dau seama că s-au plafonat sau că au nevoie de evoluție în viață. Știu că poate sună a gând misogin, dar aceasta este experiența pe care am observat-o eu atunci când am intrat în contact cu anumite persoane din acest domeniu. Tinerii din ziua de azi sunt destul de aerieni, nu știu ce vor sau mai grav, nu știu că trebuie să vrea ceva.

Nu lua o vânzătoare dacă tu ești genul de om care are planuri de viitor, care vrea mereu la mai bine pentru că o să te trezești că nu ai cu cine să tragi în barcă. O să fii mereu singur în gândurile cu adevărat importante. Nu lua o vânzătoare deja plafonată dacă tu ești genul de om care vrea să evolueze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here