Home Diverse 3 motive pentru care mi-aș cumpăra centrală termică doar Ariston

3 motive pentru care mi-aș cumpăra centrală termică doar Ariston

484
0

Cum gazele au ajuns la Severin, la aproape trei decade după Revoluție, mă gândesc destul de serios să cumpăr și să montez o centrală termică. Și nu orice centrală termică, ci doar una de la Ariston. În cele ce urmează, am să vă povestesc pe scurt care sunt cele mai importante 3 motive pentru care doresc această marcă, sunt sigur că o să înțelegeți foarte rapid ideea principală.

3 motive pentru care mi-aș cumpăra centrală termică doar Ariston

  1. Am o mașină de spălat Ariston de peste 12 ani. Am fost chiar uimit că a ținut atât de mult și în ultimii 5 ani nu am mai băgat deloc Calgon sau alte prafuri specifice. Sunt convins de faptul că Ariston produce aparate electrocasnice de cea mai bună calitate. Asta îmi și doresc, știu că acestea costă un pic mai mult dar eu zic că merită investiția.
  2. Au centrale termice SMART. ARISTON CLAS PREMIUM EVO NET 24 EU este una dintre variante, așa ceva mi-aș dori pentru că este inteligentă, adaptată ideii IoT (Internet of Things). Acest model poate fi controlat de la distanță prin intermediul telefonului mobil (Android sau iOS). Pe mine m-ar ajuta destul de mult această tehnologie pentru că stau destul de mult plecat de acasă și mi-ar fi mult mai simplu să o dau pe minim atunci când ies decât să mă duc să apăs efectiv pe butonul centralei. Să nu mai zic atunci când am plecat în concediu 7 zile și am uitat-o dată la maxim ca Păcală.
  3. Este cel mai renumit brand de „încălzire”. Poate că la aparate de aer condiționat Ariston nu se bucură de cea mai bună promovare, însă pe parte de instalații termice destinate încălzirii locuințelor, cu siguranță sunt cei mai buni. Am și un boiler electric de la ei de care iarăși sunt destul de mulțumit, așa că am început să caut centrale termice Ariston de la Roinstalații. Cred că au cea mai bogată ofertă, cea mai diversă în materie de brand Ariston, așa că am de unde alege.
Previous articleVreau să-l laud pe Teodor Ghiță. Așa vreau eu.
Next articleBanii vorbesc
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here