Mereu se asfaltează străzile importante, la vedere

Strada pe care locuiesc eu nu a văzut niciodată asfalt în ultimii 10 ani, de când locuiesc eu în acest cartier mai bine zis. Poate s-a mai asfaltat ea în urmă cu 30-40 de ani, când s-au construit blocurile dar de pe vremea lui Ceaușescu nu cred că a mai intervenit nimeni cu nimic acolo. De ce domnule Primar? Oamenii care locuiesc aici nu plătesc taxe și impozite către Primărie?

Ba plătesc, plătesc la fel ca restul cetățenilor din acest oraș care au bafta să locuiască pe niște străzi „mai la vedere” care culmea, se asfaltează sistematic o dată la 2-3 ani. Băi nene, aceleași străzi sunt asfaltate și reasfaltate de parcă acelea ar fi singurele străzi din Severin. Eu înțeleg că pentru voturi, oamenii trebuie să vadă că se face, dar cred că există și alte nevoi în oraș…

Și bordurile, dacă nu s-au schimbat pe borduri pe la noi, de le-au luat dracii. E enervant pentru că vedeți și voi cum arată strada asta, când dă ploaia trebuie să ieși din casă cu cizmele de cauciuc, altfel te nămolești pe încălțăminte mai ceva ca la țară. Cred că nici la țară nu este un asemenea nămol. Pe la țară au apărut în ultimii ani niște primari mai gospodari care au mai turnat asfalt.

În Schela însă, cartier ce ține de municipiul Drobeta Turnul Severin, stăm ca-n Epoca de Piatră. Fără căldură, fără apă caldă, fără asfalt, mă mir cum s-au decis mai marii orașului să ne dea curent electric și apă potabilă, că la cum arată cartierul ai zice că trăim în Siria după bombardament, nu într-o țară care se dorește a fi civilizată și integrată în Uniunea Europeană?

Leave a Reply