Nu mai băgați proști și penibili pe TV. Devin exemple.

Băi fraților, nu mai băgați toți proștii pe la TV că ajung să fie luați drept exemplu de niște proști încă mântuibili. Am asistat la ultima emisiune iUmor și nu pot să înțeleg ce se întâmplă acolo. Se petrece în spatele scenei un experiment ciudat și noi nu trebuie să știm? Că am și eu o întrebare pe care sunt sigur că o mai pun și alții măcar în gând: de ce pe locurile proștilor și/sau celor care nu vin cu absolut nimic funny, nu sunt aduși oameni din comedie care chiar au nevoie de publicitate?

Mă depășește chestia asta și cred că este făcută absolut intenționat pentru a capta audiența. Audiența din România nu are nevoie de calitate ca să stea captivată în fața micilor ecrane, are nevoie de proști de care să râdă. Să se uite la ei, să se creadă superiori, să facă mișto de ei, să vorbească despre ei la modul „Bă, l-ați văzut pe prostul ăla aseară la iUmor? Bă frate un terminat!”… Cred că asta este explicația cea mai plauzibilă într-o țară în care oamenii adoră bârfa.

Goana asta nebună după audiență este oarecum justificabilă în contextul în care televiziunile nu trăiesc din pomeni politice ori servicii secrete. Dar frate, parcă e prea mult. Pe bune simt că văd prea mulți proști la TV și oameni care nu au absolut nimic de transmis. Dacă ceva nu se schimbă în conceptul românesc de entertainment eu nu am să mă mai uit la asemenea aiureli. Am mai renunțat o dată la TV și nu mă feresc să o fac și a doua oară. Nu am nimic de pierdut după cum pot observa.

Leave a Reply