De ce părinții obezi își duc copiii la fast-food?

Merg destul de des pe la Mall-ul din Drobeta Turnu Severin, mai ales în weekend când e oarecum ceva mai aglomerat. Îmi iau o înghețată de prin Carrefour de obicei și mă duc acolo la mesele din Mall să o toc. În acest timp, nu fac altceva de cât să mă uit și eu în jurul meu, să observ lumea care nu înțeleg de ce, s-a schimbat. Bine zicea Cheloo în piesa lui dar nu chiar despre acel aspect aș vrea să fac referire acum. Aș vrea să vorbim un pic despre părinții obezi care au la rândul lor copii obezi.

Cel mai des vezi acest tip de oameni la Mall, așezați pe la măsuțele plăpânde, înfulecând mereu fast food de la KFC sau Spartan sau orice altă marcă de renume din industria fast food-ului. Nu pot să înțeleg niciodată de ce oamenii obezi continuă să bage în ei asemenea mâncăruri, din cauza cărora cel mai probabil au ajuns supraponderali. Și de ce nu-și văd copiii care au fix aceeași problemă? Cum adică să fii părinte, să ai copii obezi și să-i aduci să mănânce fast food? Mă depășește chestia asta.

Cred că cel mai probabil, unii habar nu au ce înseamnă să fii părinte. Au apucat să aducă pe lume niște copii mai mult din greșeală decât din dorință și au încercat să-i crească cum au putut. Problema e că nu fac bine ceea ce fac și nu pot să înțeleg de ce nu văd chestia asta. Nu pot să înțeleg familiile de obezi care vin și mănâncă fast food. Hai, copiii zici că sunt mici și ei mănâncă ce li se dă fără să obiecteze dar frate, tu ca părinte nu vezi că ești gras și că aș tău copil mai are un pic și te ajunge?

Leave a Reply