Îmi pare rău de cei care iau bătaie în trafic, dar nici nu pot înțelege ce caută jos din mașină

Priveam ieri pe la TV o smardoială între doi șoferi care au decis să lase mașinile de-o parte și să treacă la cafteală a la Van Damme chiar acolo în plină stradă. Bineînțeles, unul dintre cei doi a rămas întins pe caldarâm la scurt timp și știrile au început să vuiască și să-l denigreze pe cel care a dat mare capac la toba urechii celui lăsat lat. Evident, nu zic că e bine ce a făcut dar cred că lucrurile nu trebuie prezentate în acest mod, că un șofer a bătut un altul în trafic. Un criminal, etc.

De exemplu, eu nu înțeleg de ce șoferul bătut se oprise. Nu înțeleg de ce șoferul întins acum pe caldarâm nu sunase la 112 dacă a avut o problemă în trafic. Nu înțeleg de ce șoferul întins pe caldarâm este întins pe caldarâm și nu se află în mașina lui? Apoi frate, când te dai jos la bătaie, asumă-ți și posibilitatea că o să ți-o cam iei pe coajă. Niciodată nu trebuie să te dai jos din mașină atunci când ești șicanat în trafic. Stai frumos cu ușile închise, gemurile ridicate și suni la 112 dacă consideri că este cazul, dacă consideri că viața ta este pusă în pericol. Nu, nu sunați pentru toate rahaturile la 112, adică pentru claxoane, mui arătate prin geam sau înjurături, e un număr de telefon pentru situații de urgență, nu pentru cocălăreală românească.

Așadar, cam asta e cu smardoiala în trafic la noi. Dacă te crezi suficient de ciumeg să te dai jos din mașină și să încerci să aplici o corecție, așteaptă-te și la o cafteală.

Leave a Reply