Home Gandurile mele Degeaba plânge lumea după atenționări la secundă în caz de furtună, acoperișurile...

Degeaba plânge lumea după atenționări la secundă în caz de furtună, acoperișurile tot vor zbura peste mașini și oameni

479
1

Furtunile din ultimele zile din România au fost ocazia perfectă pentru a permite românilor să arate cât de idioți pot fi. Au apărut fel de fel de prostovani care au dorit să ofere pe tavă soluția pentru evitarea calamităților naturale, de la Premierul Tudose care a fost destul de obraznic în declarații spunând că nu poate da o lege să nu ai bată vântul, până la cetățenii care au pretenția să fie avertizați la secundă cu schimbările bruște de vreme. Da, ce n-au reușit americanii și japonezii, vor românii în cea mai săracă țară din Uniunea Europeană și posibil de pe jumătate de mapamond.

Ce avertizare meteorologică vreți fratele meu când furtunile se produc așa pe nepusă masă, din senin? Vreți să angajăm pe Nostradamus la INMH sau cine aveți impresia că poate să prezică un vânt puternic apărut DIN SENIN? Parcă nu sunteți normali la cap, cu ce judecați voi? Mai ziceau câte unii că vor avertizare nu instant dar cu 2 ore înainte… Păi ele se emit, se emit mereu avertismente de vreme rea, mai mult de așa ce să dea și INMH? Să spună unde va bate vijelia cu precizie de GPS și care acoperiș improvizat va fi luat pe sus?

Problema cu aceste furtuni nu a fost de fapt vântul ci faptul că au fost pagube foarte mari din cauza acoperișurilor făcute de ceva Nea Vasile meseriașul lui Pește Prăjit, din cauza copacilor putrezi care s-au rupt și care trebuiau tăiați demult de Primărie, panourile publicitare făcute de niște oameni total pe lângă din punct de vedere tehnic și așa mai departe. Degeaba o să se dea avertizare de furtună la secundă, că pagubele tot or să fie însemnate la ce fel de mentalitate avem în România.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here