Home Gandurile mele Hai că mai în glumă mai în serios, programările RAR au ajuns...

Hai că mai în glumă mai în serios, programările RAR au ajuns până de Moș Nicolae

428
0

Fraților, e groasă rău. Dacă-ți cumperi o mașină neînmatriculată acum, ai toate șansele să te prindă Moș Nicolae cu ea neînscrisă. De ce? Din cauza celor de la RAR care au considerat ei că e aglomerație prea mare și au băgat un sistem de programare online din pricina căruia, cele 3 seturi de numere roșii nu-ți mai sunt suficiente dacă vrei să înmatriculezi un autoturism cumpărat din străinătate.

De curiozitate, astăzi fiind 12 septembrie, am intrat pe pagina celor de la RAR să încerc să fac o programare. Nu am o mașină de trimis, doar să văd în cât timp ajung cu ea la rampă. 5 decembrie 2017 fraților. Voi vă dați seama despre ce este vorba aici? Ajungem de Moș Nicolae și nu mai vedem mașina înscrisă odată. Și bineînțeles, după ce se termină calvarul de 3 luni de la RAR, urmează cel de la Taxe și Impozite locale unde trebuie să luați mașina în evidență. După ce mergeți la Taxe și Impozite urmează o nouă programare, la Înmatriculări. Așadar, dacă aș cumpăra astăzi o mașină aș trece lejer de 6 decembrie cu ea fără să am numerele negre pe ea…

Voi vă dați seama despre ce discutăm? O operațiune care în alte țări civilizate durează 10 minute la noi durează peste 3 luni. Că râdeau de noi toți străinii că înainte dura o lună să înmatriculezi o mașină dar ia să vedem acum ce mai zic, cu peste 3 luni/operațiune. Eu unul nu cred că în lume mai există așa ceva, nici măcar prin Togo. Bine, cam prost exemplul cu Togo, ăia cred că nu au văzut mașini în viața lor, încă mai vânează șobolani cu arcul dar înțelegeți ideea cred.

Previous articleDe ce tânjesc unii oameni după vremuri demult apuse? Comunismul…
Next articleExistă vreun motiv pentru care să nu te angajezi la videochat?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here