Parcă nu te simți bine până nu-ți chirăie un plod în cap, la mall

De fiecare dată când trebuie să mă duc într-un loc aglomerat cât de cât, în special la mall sau într-un centru comercial mai mic, trebuie să fie acolo și un plod care să țipe mai tare ca muzica dată oricum ca la balamuc. Am spus de multe ori că țara asta iese mereu în evidență că muzica dată tare însă încep să cred că altul este specificul ei: copilul prost crescut care țipă suficient de tare în mijlocul străzii cât să spargă 70 de timpane instant. Părinții acestor copii, bineînțeles că nu le zic niciodată nimic, îi lasă să țipe acolo și uneori, am observat că îi umflă râsul.

Cred că e tare amuzant și ceva de fală să îți auzi plodul cu țipă de parcă i-a băgat cineva un fier încins în cur. Altă explicație pentru faptul că oamenii nu-s câtuși de puțin deranjați de chirăituri, nu am. Le place gălăgia și țipatul, le încurajează.

Și de ce țipă copiii în stradă, la mall sau acasă? Pentru că sunt niște râzgâiați, niște pupați în fund care au primit mereu jucăria preferată, prăjitura preferată, din partea unor părinți care s-au obișnuit să-i ducă la KFC sau alte branduri din industria fast food-ului încă de la cele mai fragede vârste. Că de exemplu la mall-ul din Severin, 100% dintre clienții care au copii problemă sunt cu mâncare de la KFC pe mese. Nu am înțeles niciodată de ce trebuie să-ți înveți încă de mic copilul cu fast-food însă naiba știe, așa o fi acum. În loc de suzetă să primească o aripioară de pui. Vremurile se schimbă și din păcate nu întotdeauna în mai bine, cel puțin pe meleagurile noastre.

Leave a Reply