Mai sunt salopetele la modă?

Moda în țara asta se schimbă cu viteza ciumei. Astăzi e la modă un tip de pantalon, mâine e la modă alt tip. Industria Fashion chiar lucrează în România, nu are timp de stat. Am văzut însă ieri pe stradă o tipă interesantă cu o salopetă mai mult decât mișto. La cât de mișto era, practic număr clipele până când o să izbucnească moda cu ele. E de ajuns să o vadă două trei fete pe stradă și să o întrebe de unde pot cumpăra și ele salopete de damă elegante. Exact cum a fost în cazul colanților leopard sau a șlapilor cu blană. Chiar dacă au fost trenduri ciudate, ele dovedesc modul în care funcționează industria fashion în România, demonstrează cum funcționează moda în România.

Acum, ca să răspundem la întrebarea din titlu, dacă mai sunt la modă salopetele, DA. Salopete de damă elegante mai sunt la modă pentru că deși au fost niște elemente vestimentare specifice anilor 80, conceptul fashion se bazează pe ciclu. Moda revine o dată la câțiva ani cu noi elemente moderne ce aduc îmbunătățiri. De fapt, priviți salopetele de mai jos. Ați spune că mai au influențele anilor 80? Nici vorbă. Acestea sunt moderne, au un suflu nou și sincer să fiu, nu prea mai seamănă a salopete. Când spui salopetă majoritatea ne gândim la acel obiect vestimentar purtat mai de grabă de mecanicii auto sau de tinerele filmelor americane din anii 80.

Din punctul meu de vedere, atât timp cât discutăm despre salopete de damă elegante, acestea mereu vor fi la modă pentru că intervine eleganța. Nu știu câți dintre voi ați observat dar în ultima vreme se pune accent foarte mult pe eleganță. Orice obiect vestimentar proiectat elegant, devine oarecum atemporal, nu mai depinde de modă atât de mult. Eleganța este minunată și cred că putem afirma faptul că de multe ori se află deasupra modei. Lucru demonstrat de aceste salopete de damă elegante de altfel. Voi? Ce părere aveți despre modă, eleganță, despre salopete? Lăsați-mi scris în secțiunea de comentarii gândurile voastre referitoare la acest subiect.

Leave a Reply