Hanorace și geci mai speciale? Chiar să fie misiune imposibilă?

De vreo câteva zile caut ca disperatul un magazin online din care să pot cumpăra și eu hanorace pentru bărbați. O să spuneți că ce, sunt destule astfel de magazine online din care pot să cumpăr absolut orice în materie de vestimentație. Așa este, însă eu unul sunt un pic mai pretențios când vine vorba de haine și doresc ceva cât mai modern, cât mai deosebit.

Există multe magazine online care vând hanorace pentru bărbați dar frate, parcă toate sunt la fel. Modelele sunt foarte simple, nu vezi nimic modern, nimic deosebit acolo. Și să nu mai zic de prețuri. Sunt și scumpe, și urâte și absolut deloc deosebite. Din fericire am reușit să găsesc un magazin online prin prisma haineselect.ro în momentul în care m-am uitat de ceva geci ieftine.

Da, am nevoie și de o geacă de toamnă căci am observat că nu am decât de iarnă. Așadar, norocul meu cu geaca, am ajuns în sfârșit într-un magazin online care vinde hanorace mai speciale. După multă căutare, am răzbit, în sfârșit. Și nu, să nu aud de magazinele din oraș. Chiar ieri am fost printr-un Mall în Severin și am fost absolut dezgustat de modele, de prețuri, de calitate în general.

Iată că nu este chiar misiune imposibilă să găsești hanorace pentru bărbați de calitate, modele foarte interesante și moderne, nu este misiune imposibilă nici să găsești niște geci ieftine și foarte arătoase. Tot ce trebuie să faci ca să le găsești este să le cauți continuu și în magazine de care nu toată lumea a auzit. Iată că micile magazine de nișă, cel puțin pe fashion, reușesc să iasă în evidență.

Așadar, încercați pe cât posibil să vă rupeți de tipare atunci când doriți haine ceva mai speciale pentru că mai mult ca sigur în locurile de unde cumpără multă lume, nu prea există nimic special. Cum se întâmplă și pe la magazinele din oraș de altfel, unde există politică de pliere pe gusturile generale ale societății, gusturi care nu sunt speciale cu absolut nimic. Se spune că lucrurile frumoase stau mereu oarecum ascunse și e nevoie de muncă pentru a ajunge la ele.

Leave a Reply