Când se va termina cu cocalarii care fac circ cu poliția pe stradă?

Da, este vorba despre „celebrul” medic filmat de niște polițiști cum îi înjura de mama focului. Eu unul când văd asemenea clipuri, mă apucă o scârbă de zile mari și un regret aprig. Ce fel de regret? Regret că nu m-am cărat naibii din țara asta plină de bețivi și de cocalari în urmă cu mulți ani. na, dacă mi-a trebuit Românie, să mă satur zic. După Boureanu, alt casat care are impresia că dacă a ajuns mare în politică are dreptul să facă ce vrea la beție, iată că vine rândul unui alt distins domn să facă circ.

Parcă era un caz Boureanu tras la indigou, păcat că a lipsit de aici șutul în coaie și pumnul în nas. Același bețivan care ia foc în momentul în care iubita lui este trasă pe dreapta de poliție și pusă să sufle în fiolă. Același golan care vorbește urât cu poliția și care are impresia că dacă-i medic, este cel puțin un Dumnezeu. Cum amenință el polițiștii că rămân fără serviciu. Se spune că la beție omul își arată adevărata față și dacă asta-i adevărata față a medicului respectiv, mi-e greață.

Mi-e milă de pacienții care ar putea avea de-a face cu un asemenea gunoi de om. Nici nu vreau să-mi imaginez cum a ajuns omul ăsta medic, ce fel de șpăgi a dat din moment ce este un golan și jumătate. Ce i-a trebuit lui să facă circ cu poliția acolo nu pot să înțeleg, la fel cum nu înțeleg nici modul în care și-a găsit nevastă. Cine dracului ar putea să suporte un asemenea specimen, nu pot să înțeleg, mă depășește din păcate.

Leave a Reply