De ce în cea mai săracă țară din UE analfabeții trăiesc mai bine ca-n Monaco?

Dacă te vei uita pe stradă în orice oraș din România, o să vezi că majoritatea mașinilor scumpe sunt deținute de oameni care nu prea știu ce-i aia carte. Sunt deținute de niște analfabeți care ascultă manele  și care parchează bolizii oriunde au ei chef, că doar de-aia au cumpărat asemenea mașini, ca să fie mai presus de toată lumea, nu? Întrebarea elementară este de ce în cea mai săracă țară din UE, analfabeții trăiesc mai bine ca la Monaco? Pentru că cei care muncesc cinstit și au ceva carte în România sunt mai mult decât săraci. Ei bine, știți voi vorba cum că românul „se descurcă”? Cam asta este cauza pentru care analfabeții sunt adevărați regi în România, bogați, cu mașini de lux, etc.

Din ce fac bani analfabeții? Păi sunt multe „joburi” de care se pot ocupa, activități din care evident că nu plătesc la stat sute de milioane anual ca proștii (ca mine adică). Discutăm aici în primul rând despre dezmembrări. Toți puleții cu ceva bani împrumutați au început să aducă gunoaie de mașini de prin Marea Britanie și să le dezmembreze prin curtea proprie. Bineînțeles că nu-i întreabă nici un organ al statului de sănătate. Urmează apoi sămsăreala cu mașini. Toată lumea care nu știe nici măcar să se iscălească are 3-4 mașini la vânzare pe olx.ro sau lajumate.ro. Aici din nou, nici un organ al statului nu a venit să întrebe de sănătate pe nimeni.

Cam asta este cheia succesului pentru acești analfabeți ce umblă cu mașini scumpe pe străzile sărace ale României. Sunt oameni care „se descurcă” și cu care statul se pare că nu are nici un fel de problemă. Bine că știe să vină grămadă pe spinarea celor care fac bani cinstit în țara asta.

Leave a Reply