Home Gandurile mele Aragazul cu apă

Aragazul cu apă

78
0

Cum ar fi fraților să dați drumul la aragaz dimineața să puneți de cafeluță și să observați că pe ochi începe să iasă apa? Ei bine, s-a întâmplat în realitate pe undeva prin zona Clujului, unde un Dorel a conectat o centrală termică la rețeaua de apă. Voi vă dați seama despre ce discutăm aici? O centrală termică a fost racordată la rețeaua de APĂ, nu de gaze naturale. Evident că apa a ajuns și la vecini la aragaze, care probabil s-au speriat de moarte. Cred că așa ceva numai într-o țară ca România poți să vezi. Chiar nu-mi pot imagina pățania asta într-o țară cu oameni normali la cap.

Este vina celor care cheamă pe fel de fel de „meseriași” neautorizați pentru a monta centrale termice ori alte minuni de aparate la care au voie să umble doar oameni serioși, cu calificare și etc. Da, este genul acela de fază pe care doar într-o țară ca România o poți vedea, pentru că aici există inconștiență cât cuprinde. Avem inconștiență atât din partea proprietarului imobilului care a decis să cheme o persoană neautorizată să facă o lucrare destul de riscantă. Într-o lume serioasă, într-o țară serioasă, așa ceva nu ai vedea niciodată. În străinătate nimeni nu vrea să riște aiurea-n tramvai.

Aveți clipul cu pricina mai jos, să nu care cumva să aveți impresia că bat câmpii sau că am inventat știrea. Nu, chestia asta chiar s-a întâmplat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here