Home Gandurile mele Hai că asta ne mai lipsea: racheta Patriot de 3 miliarde de...

Hai că asta ne mai lipsea: racheta Patriot de 3 miliarde de dolari

451
0

Sunt absolut revoltat de faptul că statul român vrea să cumpere niște rachete Patriot doar pentru a fi pupincuriști. Ce Dumnezeului să faci cu asemenea armament? Sunt niște rachete specifice țărilor care sunt mereu aflate în conflict. Întrebarea mea este cine ne atacă pe noi ca să avem nevoie de asemenea armament? Și unde este NATO în toată această poveste?

Cred că idioțenia asta cu rachetele Patriot a depășit orice limită a pupincurismului, că mă tot întrebam eu ce dracului caută Trump cu Iohannis. Păi cam asta cred că se urmărea, americanii vor să facă bani. Nu e de ajuns că au luat miliarde de euro cu autostrăzile pe care nu le-au făcut, acuma e nevoie de 4 miliarde de la niște români care au salarii de 250 de dolari pe lună în medie.

Suntem în măsură să cumpăram rachete de 4 miliarde? Evident că nu dar cui îi pasă? Doar țara asta nu a fost niciodată condusă din România. Străinii au făcut întotdeauna ce-au vrut cu noi. Europa pe-o parte că ne-a primit în Uniune la schimb cu industria, transformându-ne într-o uriașă piață de desfacere pentru business-urile lor semi plafonate, americanii au venit cu scutul lui Pește prăjit și acum ne bagă pe gât și rachetele Patriot.

Ce mă enervează cel mai mult la americani este faptul că România era una dintre puținele țări din UE, alături de Bulgaria, care încă are nevoie de vize de călătorie. Da frate, noi care le-am permis să-și pună scutul lui Pește, noi care le cumpărăm acum rachete de 4 miliarde, tocmai noi suntem ținuți precum câinele în lanț de SUA. Nu avem voie fără viză. E umilitor și revoltător. Adică ne lasă Canada fără vize și nu avem nici o treabă cu ei și americanii…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here