Ce s-ar întâmpla dacă marile puteri ale lumii ar confirma existența extratereștrilor

Sunt un urmăritor destul de fidel al fenomenului UFO și asta doar din caua faptului că nu pot să cred în religie. Cu siguranță nu suntem singuri în Univers atât timp cât planeta noastră are 4.5 miliarde de ani. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar putea arăta o civilizație extraterestră care are doar vreun milion de ani înaintea noastră pe scara civilizației, nu două  sau patru miliarde.

Sunt sigur că există printre noi extratereștrii și că suntem vizitați destul de constant, toate conspirațiile legate de guverne și OZN-uri au la bază un sâmbure de adevăr. Nu ar avea cum să fie toate numai povești. Oricât de mult ar încerca un guvern să mușamalizeze un anumit caz, tot ar exista cineva care să vadă și să filmeze problema în sine. Și cred că mulți dintre noi ne-am pus măcar o dată întrebarea logică de ce naiba se chinuie guvernele să mușamalizeze și să ascundă fenomenul UFO de ochii noștri, ai cetățenilor curioși. De ce nu apare un guvern care să iasă la o conferință de presă și să spună clar „Da, oameni buni, avem contact cu civilizații extraterestre”, și să ne prezinte exact despre ce fel de rase este vorba.

Ei bine, guvernele nu fac acest lucru pentru că cel mai probabil, în secunda doi întreg conceptul numit religie s-ar prăbuși din temelii. Să nu uităm că avem încă popoare destul de mari care cred într-un Dumnezeu. Religia a avut un rol destul de important în istoria acestei civilizații și sunt de părere că a oprit-o de la conducerea prin forță și războaie, a ținut-o departe de anarhie și autodistrugere și să vii acum să spui că de fapt nu există nici un Dumnezeu, ar crea panică probabil.

Leave a Reply