Home Diverse Skoda – calitate sau compromis?

Skoda – calitate sau compromis?

32
0

Skoda Există multe mituri legate de Skoda, mituri ce au legătură cu defecțiunile frecvente ale acestui brand și totul se leagă de faptul că mașina are la bază piese de Volkswagen. Evident, toată lumea și-a pus întrebarea cum poate să fie Skoda la fel de calitativă precum Volkswagen din moment ce discutăm despre aceleași piese dar despre un preț mult mai mic? Automat, toată lumea s-a gândit la calitate și a început să caute piese auto Skoda de la Autoatu ca să își facă o idee și despre costurile de întreținere, costuri care trebuie luate mereu în calcul.

Din punctul meu de vedere, Skoda este o marcă de mașină extraordinară. Rezistentă, fiabilă, cu piese de Volkswagen adică de calitate. Sunt de părere că între Volkswagen, Skoda și Seat doar emblema dictează prețul, în rest, mașinile sunt la fel de bune. Peste tot în lume emblema și brandul costă nejustificat și cred că nici aici nu există excepție. Dacă te apuci să cauți piese Skoda online o să vezi că diferență de preț față de cele Volkswagen există dar nu foarte mult. Întrebarea mea este de ce să nu cumperi un Volkswagen mult mai ieftin prin prisma Skoda? Piața pieselor auto poate să-ți răspundă la multe întrebări, se pot face niște comparații destul de interesante care să-ți demonstreze faptul că Skoda = Volkswagen.

Cât despre miturile că Skoda se defectează mai rapid și mai des pentru că are la bază un Volkswagen de o calitate inferioară, toate sunt niște bazaconii. Vedeți voi, românii nu prea au o mentalitate care să-i îndrume să-și repare mașinile atunci când încep să se defecteze sau să facă revizii la timp cum fac străinii. E clar că în momentul în care ai o mașină pe care nu o îngrijești, aceasta ajunge să se dezmembreze pe drum. Cred că orice mașină este o mașină bună, reușită, fiabilă, dacă proprietarii o îngrijesc la timp și cu piese de calitate. Și Skoda dacă ai și cumperi piese Skoda online de calitate, mai mult ca sigur o să te bucuri de mașina ta ca nimeni altul. Poate pe viitor vom învăța și noi că o mașină bună este una îngrijită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here