Home Gandurile mele Care sunt canalele de YouTube pe care încerc să le urmăresc

Care sunt canalele de YouTube pe care încerc să le urmăresc

393
0

Foarte multă lume mă întreabă ce canale de YouTube urmăresc cel mai des așa că m-am gândit să fac un articol pe această temă către care să îndrept pe viitorii curioși. Am să fac aici o listă cu cele mai mișto și atractive canale pe care le urmăresc în acest moment.

Care sunt canalele de YouTube pe care încerc să le urmăresc

  1. Adrian Cătălin – vlogging din Marea Britanie din postura unui șofer de TIR român. Am un interviu cu el pe Cricul.ro, interviu mai mult decât interesant pe care vă sfătuiesc să-l urmăriți dacă sunteți pasionați de camioane sau în general de munca în Marea Britanie.
  2. Blue Sky – vlogging din Noua Zeelandă din postura unui șofer român de camion. Ionuț este protagonistul acestui canal și din punctul meu de vedere, este cel mai amuzant youtuber român camionagiu. Cum a ajuns mai exact el tocmai la capătul pământului, aflați de pe canalul lui.
  3. Daniel Cimpoeru – vlogging din Germania din postura unui șofer român de TIR. Există și cu el un interviu destul de interesant pe Cricul.ro pe care vă invit să-l urmăriți.
  4. Marius Ursu – vlogging din Austria din postura unui șofer de camion român. Pe lângă truck vlog, pe canalul lui de YouTube veți găsi mult gaming, de calitate bunicică am putea spune.
  5. Mihai Ionel – vlogging din Europa (comunitate) din postura unui șofer de camion român. Domnul Ionel este de asemenea unul dintre cei mai comici șoferi de camion care fac vlogging pe YouTube.
  6. Praxis – unul dintre puținii moto vloggeri pe care-i urmăresc. Este singurul care nu exagerează cu teribilismul, motiv pentru care eu unul îl urmăresc cu mare drag.
  7. Școala Curajului – este proiectul activistului civic Oleg Brega. Proteste și iar proteste, oameni filmați care încalcă legea atât în România cât și în Rep. Moldova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here