Home Gandurile mele Șicanele și circul – grija principală a politicianului român

Șicanele și circul – grija principală a politicianului român

466
0

Urmăream de dimineață știrile și am observat un lucru destul de interesant. Toți miniștri PSD și-au dat demisia la comanda lui Dragnea, mai puțin Premierul Grindeanu care vrea să-i facă ambiție celui care l-a pus în funcție. De ce vrea Dragnea să schimbe Guvernul? Probabil nu e mulțumit, poate că interesele lui nu sunt luate în serios de actualul Guvern. Ce mi se pare interesant este încăpățânarea Premierului de a rămâne în funcție. Chestia asta demonstrează pe-o parte faptul că grija politicienilor pe care noi i-am votat la niște alegeri nu este grija pentru cetățean ci șicanele, circul.

Cred că trebuie să fii oarecum super optimist (ca să nu spun prost) să crezi că mai există vreun partid politic în țara asta care să nu poată dormi noaptea de grija cetățenilor ori a promisiunilor de campanie neîndeplinite. Haideți să fim serioși. Oamenii s-au obișnuit să mintă în politică fix cât să primească votul de încredere al populației apoi încep șicanele și războaiele politice, ca și cum noi, cetățenii, proștii, i-am fi trimis acolo cu voturile noastre pentru a se război între ei. Mi se pare ridicol și trist în același tip. Sunt curios în ce țară din lumea asta mai există politicieni cu o sete atât de mare de război și de șicane ridicole prin Parlament. Se mai războiesc partidele și prin alte lumi dar pana mea, mai și fac treabă pentru cei care i-au pus în funcție. Dacă cumva vă întrebați de ce țara asta nu se dezvoltă absolut deloc, apoi aveți răspunsul mai sus: nu interesează pe nimeni. Interesul lor, al celor aflați la putere e furatul, șicanatul adversarilor politici sau băgarea lor la pușcărie pe nedrept și așa mai departe. Circul.

Previous articleJos cenzura
Next articleCum poți deveni fotograf de hotel?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here