Home Gandurile mele Cum faci să dai de un instalator bun?

Cum faci să dai de un instalator bun?

40
0

Vechea problemă cu instalatorul. De unde-l iei pe cel care vine, lucrează și ești mulțumit? Cam greu să reușești în ideea în care România s-a transformat într-o țară oamenilor deveniți masiv meseriași la apelul bocancilor. Gândiți-vă bine, imposibil să nu aveți pe scara blocului cel puțin un tip care face instalații sanitare în timpul liber, ori vreun electrician de timp liber, ori vreun zugrav, zidar, etc.

Suntem o țară a meseriașilor necalificați dacă am putea spune așa. Oamenii după Revoluție aveau nevoie de bani așa că au început să mai practice în paralel cu jobul o meserie din care să sporească veniturile. Din păcate, fiind meserie secundară nu au reușit să o perfecteze. Astfel, s-a ajuns în ziua de azi să existe  foarte mulți oameni care se ocupă cu instalații sanitare dar care sunt atât de slabi încât îți e și frică să-i chemi. Meseriașul român, de cele mai multe ori nu este altceva decât un Dorel, sau un Denis Pericol Public, ce vine, face dezastru dar are pretenția la bani mulți. Da tată, ei vor să fie plătiți regește pentru că vin să-ți înlocuiască o țeavă la baie , chiar dacă după ce pleacă, al o zi, două, e inundație.

Și până la urmă cum faci să dai de un instalator bun? Nu știu, vă întreb pe voi, poate reușiți voi să-mi spuneți calea de urmat pentru identificarea lui corectă. De exemplu instalatorul care stă pe scara mea a fost să monteze mașina de spălat vecinilor de deasupra mea iar la prima spălare, m-am trezit cu lăturile lor în cap. Cam ăștia sunt „meseriașii” din ziua de azi care zic că se pricep să facă orice atât timp cât e rost de bani mulți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here