Home Gandurile mele Cum e Halep și cu suporterii ei…

Cum e Halep și cu suporterii ei…

24
0

N-a fost să fie, Simona nu a câștigat turneul și e clar că acum or să își facă apariția haterii. Întrebarea mea este de ce această fată are hateri? Motivele sunt destul de multe și cred că le intuiți cu toții. Cel mai important dintre ele se rezumă evident la spiritul românului care-i bucuros atunci când e de bine, apoi când e de rău aruncă cu căcat. A, și mai e spiritul critic al românului adânc înfipt în ADN, molecule, etc. Românul dacă nu critică nu se simte bine. Românul critică atât de mult pe Halep încât din spatele tastelor ai avea impresia că scrie un jucător de tenis de 3 ori cât Agassi.

Chestia e că nu prea știm să fim suporteri. Noi suntem și suporteri când e de bine, și hateri când e de rău, exact ca la fotbal. Nu ați văzut ce se bucură lumea când câștigă echipa națională de fotbal și cum înjură atunci când ia bătaie? Mai e ceva de zis când știm cu toții că o echipă de fotbal are nevoie de susținere atunci când ia bătaie? La noi se pare că oamenii gândesc exact pe invers.

Dumnezeule mare, și am mai auzit o dudă. Suporterii Simonei se bat cu pumnii în piept pe internet că cică din cauza lor femeia s-a calificat în finală și etc. Voi vă dați seama cât de ridicoli pot să fie unii oameni atunci când vine vorba despre sporturi? Cred că Simona nu ar trebui să dea atât de mult nas oamenilor care se pretind suporteri. Cred că ar fi trebuit să joace mai mult, să stea pe Facebook cu fanii mai puțin pentru că e lucru dovedit: cu cât petreci mai mult timp cu „suporterii”, cu atât primești mai mult hate gratuit din partea acelorași oameni dacă dai de greu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here