Unul dintre motivele pentru care urăsc țara asta: golăneala de 2 lei din fața scării blocului

De multe ori când ies din casă am mega surpriza neplăcută să observ că la scara mea sau la scara vecinilor se strâng vreo 10 golani analfabeți, care râd ca niște ciocănitori, înjură o dată la 3 secunde și evident că dacă se pun la scara mea niciodată nu salută. De fapt ai noroc dacă se dau la o parte de pe scară să poți trece și tu unde ai nevoie. Ei bine, golăneala asta de 2 lei, ieftină, a unor ratați, mă seacă. Să văd chestia asta zi de zi mă face să urăsc din ce în ce mai mult țara asta.

Tineri de 20 și ceva de ani care în loc să se ducă la muncă, stau și freacă menta în fața scării, fumează și toacă semințe. Da, după ce pleacă din fața scării cei 10-15 ratați rămâne un covor de coji de semințe în urma lor că ei doar sunt născuți și crescuți la țară, apoi parașutați în civilizația urbană.

Cum mâncau semințe la țară pe tarlaua lor, prin curte, și scuipau cojile pe jos prin colb, așa fac și la oraș. Problema e că la oraș nu e țărâna de 3 palme ca la ei la țară astfel încât să se piardă semințele prin praf, aici e asfalt, compus pe care ei nu l-au văzut în viața lor pe la țară.

Nici nu vreau să mă gândesc ce părinți boschetari trebuie să aibă acești „tineri” dacă singura lor ocupație este adunatul în golăneală, hăhăiala și mâncatul semințelor fără să curețe în urma lor.

Exact ca porcii. Parcă te saturi să vezi mereu mizerie, mereu putreziciune de oameni ratați care nu fac nimic constructiv sau pozitiv.

Leave a Reply