3 motive să-ți cumperi casă nouă

Pentru noi, cei născuți după Revoluție, casa este foarte importantă pentru că suntem nevoiți să muncim pentru ea. S-au dus vremurile în care statul îți dădea casă și chestia asta a schimbat fundamental prioritățile societății.

Dacă înainte românii trăiau cu alte griji, reușind să se perfecționeze pe alte planuri, în ziua de azi suntem nevoiți să ne petrecem ani buni din viață muncind ca robii, astfel încât să ne putem cumpăra un acoperiș deasupra capului. Nimic greșit, toată lumea face asta în Europa, nu mă înțelegeți greșit.

Dacă ești în căutarea unei case, măcar fă o investiție bună și cumpără una nouă. Există ansambluri rezidențiale în București pe magazinuldecase.ro în care puteți vedea cel mai bine ce înseamnă de fapt o casă nouă. Dar până să ajungeți voi să le vizitați, să trecem împreună în revistă câteva motive pentru care ar trebui întotdeauna să cauți un apartament în Greenfield Băneasa, ori o casă în același ansamblu rezidențial. Discutăm despre locuințe noi bineînțeles, construite în ultimii 5 ani ce pot fi cumpărate direct de la dezvoltatorii imobiliari.

3 motive să-ți cumperi casă nouă

  1. Ești sigur că locuința rezistă. Eu unul nu aș avea curajul să cumpăr un apartament vechi de 30 de ani într-un bloc de locuințe oarecare din capitală. Chiar dacă acela nu a suferit modificări, este posibil ca vecinii de sub acel apartament să fi periclitat într-un fel sau altul structura de rezistență a imobilului. Știm cu toții că românul nu se poate abține până nu sparge măcar un perete în apartament atunci când renovează.
  2. Ești sigur că a fost construit calitativ. Materialele de construcții folosite în ziua de azi de către dezvoltatorii imobiliari sunt de calitate peste medie. Nu ai de-a face nici cu un Nea Vasile meseriașul care să-și fi făcut de cap înainte și care să fi făcut renovarea de mântuială. Calitatea este foarte importantă atunci când discutăm despre finisajele interioare mai ales când discutăm despre zeci de mii de euro.
  3. Casele noi sunt mai ieftine. Da, chiar dacă nu vă vine să credeți, casele noi sunt mult mai ieftine decât cele pe care le puteți cumpăra într-o zonă ceva mai bună. Eu unul aș fi oricând gata să sacrific zona pentru o construcție nouă, mai trainică, în care să mă pot muta rapid fără să fiu să intru în construcții și care să fie și mai ieftină față de prețurile exorbitante ale imobiliarelor din centrul Bucureștiului.

Leave a Reply