Home Diverse Desigual – un brand subestimat în România

Desigual – un brand subestimat în România

58
0

Desigual reprezintă un brand celebru în Spania, cu sediul central în Barcelona, specializat în îmbrăcăminte de toate genurile, femei, bărbați sau copii. A luat naștere în 1984 sub îndrumarea fraților Christian și Thomas Meyer și din punctul meu de vedere produce unele dintre cele mai moderne și vesele, pozitive vestimentații. Ies în evidență arta graffitti, designul asimetric, culorile foarte vii sau mai bine zis petele de culoare.

În fiecare an, designerii Desigual aduc la viață 25 de design-uri unice folosite în peste 1000 de sortimente diferite de îmbrăcăminte sau accesorii. Cele mai celebre concepte aduse la viață de această companie sunt Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow, Life is Cool, All Together și Handmade. Una dintre cele mai interesante colaborări Desigual a avut loc în 2011, când marele Lacroix,  francezul Christian Lacroix a semnat un contract cu această companie. Printre clienții cei mai importanți ai Desigual, se numără Cric Du Soleil.

În România, Desigual nu reprezintă genul acela de brand pe care-l poți găsi prin toate Mall-urile. Outlet-ul Desigual din Fashion House este singurul din București și în cadrul lui puteți găsi absolut toate colecțiile din anii precedenți și sunt sigur că dacă iubiți viața, pozitivitatea, culoarea și calitatea veți găsi în acest outlet o mică oază de fericire. De ce spun că Desigual este un brand subestimat în România? În primul rând pentru că nu are o prezență atât de bună în orașele noastre precum alte branduri ce din punctul meu de vedere, nu aduc mai nimic spectaculos. Desigual este sinonim cu viața, cu bucuria iar într-o țară în care oamenii obișnuiesc să iasă din case cu capul plecat, e nevoie de pozitivitate. Sunt sigur că dacă ar exista mai multe magazine, nu doar cel din Fashion House Militari, oamenii ar fi un pic mai pozitivi în viața de zi cu zi. Devin pozitivi automat în momentul în care observă culoare și au posibilitatea de a pleca acasă cu niște haine vesele.

Voi ce părere aveți despre Desigual? Ați cumpărat vreodată haine de la ei? Online sau offline?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here