Home Gandurile mele Care-i baiul cu mașinile astea ce nu scad la preț cu anii?

Care-i baiul cu mașinile astea ce nu scad la preț cu anii?

38
1

Măi fraților, care-i baiul cu Golf 4, Golf 5, de ce stau atât de bine pe piața second hand? Că nu există o explicație logică. Motoarele alea de 1.4 16 valve sunt niște mizerii iar majoritatea mașinilor Golf 4 pentru care se cer chiar și 4000 de euro se apropie de 20 de ani ca și vechime. Cum să dai mă 3000 de euro pe un Golf 4 din 2001? Mi se pare strigător la cer și nu înțeleg ce se întâmplă.

Aceeași poveste este și cu Golf 5. În urmă cu 2 ani puteai cumpăra unul cu 4500 euro, acum îl iei tot cu 4500. În esență, sunt niște mașini bune dar dacă oamenii ar fi un pic mai open minded și nu ar pune botul la chestia asta cu „lucrul nemțesc”, ar putea vedea că decât să cheltuie 4500 euro pentru un Golf 5 din 2005, mai bine cumpără un Renault Megane din 2011, un Clio din 2012, mașini care doar ce au ieșit din garanție. De ce naiba ai vrea tu Volkswagen vechi de 12 ani? Vârsta la o mașină contează foarte mult pentru că după numărul de kilometri nu te poți lua niciodată.

Cred că românii au nevoie de un pic de educație anti fală și anti oaie pentru că de multe ori, ajung să-și cumpere niște mașini care să placă altora, care să arate bine dar care să fie foarte păcătoase ori foarte slabe ca nivel de confort. Voi ce credeți? Ați da 4500 de euro pentru un amărât de Golf 5?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here